Elon Musk’a sürpriz teklif! - Haberler - indir.com

Elon Musk’a sürpriz teklif!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 14:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yaptığı çalışmalarla tüm dünyada yakından takip edilen Elon Musk için Çin Başbakanından ilginç bir teklif geldi. İşte konu ile ilgili detaylar.  

Tesla için Amerika Birleşik Devletleri dışında bir üretim alanı kurmak isteyen Elon Musk, bu konuda Çin ile anlaşma sağlamadı. Çin’de geçtiğimiz günlerde temel atma töreni gerçekleştiren ve daha sonrasında Çin Başbakanı ile bir araya gelen Elon Musk, yaptığı bu görüşmeler sonrasında üstelik bir de teklif aldı. Ünlü iş adamın yatırımlarının kendi ülkelerinde daha fazla olmasını isteyen Çinli yöneticiler Elon Musk’a vatandaşlık teklifi sundu.

Çin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusuÇin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusu

Elon Musk’a vatandaşlık teklifi!

Konu ile ilgili detaylar Çin Hükümeti’nin resmi web sitesinde yer alırken Elon Musk’ın Çin ziyaretinden çok memnun kaldığı ve yeniden buraya geleceğini söylediği belirtildi. Üstelik Elon Musk için Çin vatandaşlığı teklifinin de sunulduğu ifade edilirken, ünlü iş adamının bu teklife nasıl yanıt vereceği oldukça merak ediliyor.

Çin ziyareti ve yeni yatırımları hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Elon Musk ise bu teklif ile ilgili herhangi bir detay vermedi. Musk sadece Çin’de başlatılan inşaatın 2019'un yaz ayları itibarıyla tamamlanacağını ve 2019 sonundan önce yeni fabrikada Model 3 üretimine başlayacaklarını söyledi. Fabrika ile ilgili geleceğe dönük planlar ise özellikle 2020 yılı itibariyle yoğun ve yüksek potansiyelde bir üretimin gerçekleşmesi olduğu ifade edildi. 

Elon Musk: Gelecekte Mars'a taşınabiliriz! 


Tesla şirketine bir dava daha açıldı!Tesla şirketine bir dava daha açıldı!

PAYLAŞ