Elon Musk oğluna

Elon Musk oğluna "X Æ A-12" adını verdiğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-06 19:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

SpaceX’in kurucusu Elon Musk, altıncı kez baba oldu. Bir oğlu olduğunu bugün Twitter hesabından duyuran ünlü girişimci bebeğinin adını soran bir takipçisine, ”X Æ A-12 Musk” Elon Musk’ın bu yanıtının ardından kafalar biraz karıştı. Musk’ın isim konusunda ciddi olup olmadığı tartışma konusu olurken, bazı Twitter kullanıcıları bu yanıtın şifrelenmiş bir ifade olduğu düşündüklerini belirtti.

Claire Boucher olan Grimes ile 2018 yılından beri birlikte olan Elon Musk daha önce üç kez boşanmıştı. 48 yaşında altıncı çocuğunu kucağına alan Musk’ın birlikte olduğu 32 yaşındaki Grimes, ilk kez anne oldu. Daha önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla bebek sahibi olacaklarını duyuran çift nihayet oğullarını kucakladı. Elon Musk oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.  

Elon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel OyunElon Musk'dan Tesla Kullanıcılarına Özel Oyun

‘X Æ A-12 Musk’ ne demek? 

Elon Musk’ın yanıtı sosyal medya kullanıcılarını bu gizemi çözmeye itti. Bir Twitter kullanıcısı ise ‘Æ’nin İskandinav alfabesinde ‘Ash’ yani (kül) şeklinde telaffuz edildiğini belirterek A-12’nin de istihbarat teşkilatı için inşa edilmiş bir keşif uçağı olan ve Archangel (başmelek) olarak anılan Lockheed A-12’ye gönderme olduğunu iddia ederek Elon Musk’ın oğlunun adının ‘X Ash Archangel’ olduğu öne sürüdü. Musk’ın bu açıklamayı beğenmesi ise iddiaların doğru olabileceğini düşündürdü.

 


Elon Musk Doğum Gününü Teslayla KutladıElon Musk Doğum Gününü Teslayla Kutladı
Elon Musk, Starship prototip roketini ilk kez ortaya çıkardıElon Musk, Starship prototip roketini ilk kez ortaya çıkardı
Elon Musk: Starlink projesi SpaceX’te kalacakElon Musk: Starlink projesi SpaceX’te kalacak

PAYLAŞ