Elon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyi - Haberler - indir.com

Elon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 14:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Elon Musk, kripto paraların fiziksel paralardan çok daha iyi olduğunu ve fiziksel paralara göre daha gelişmiş bir alternatif olduğunu düşünüyor. Tesla ve SpaceX CEO'su Musk, 19 Şubat tarihinde yatırım firması ARK Invest ile röportaj yaptığı bir podcast'e katıldı. Bu podcast içerisinde şirketlerin geleceği hakkında konuştu ve son dönemlerde fiziksel paraların yerine kullanılan dijital paralar hakkında da görüşlerini açıkladı.

Elon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil Uygulama

Elon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil UygulamaElon Musk'ın Kullandığı 10 Mobil Uygulama

Elon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyi

Elon Musk katıldığı podcast içerisinde Bitcoin yapısını "oldukça dahiyane" olarak açıklarken, "Kripto para kontrollerini aşıyor, kağıt para gidiyor. Ayrıca kripto para, değer aktarımı için bir parça kağıttan çok daha iyi, bu kesin." diye konuşmasına devam etti. Elon Musk, şirketlerinin kripto para kullanmaya başlamasına engel olan endüstri şartlarından da bahsetmekten geri kalmadı.

Kripto paraların olumsuz yönlerinden de söz eden Musk, cüzdanı korumak için harcanan elektriği ve hesaplama gücünü kayıp olarak görüyor. Ayrıca Musk, "sürdürülebilir enerji için çalışan Tesla'nın kaynaklarını kriptoya harcamasına" iyi bir gözle bakmıyor. Musk, Bitcoin üretmek için gereken enerjinin normalden çok daha fazla olduğunu belirtiyor.

Elon Musk daha önce de kripto paralara yönelik ilgisini belirtmişti. Ekim ayında kripto para aldığı yönünde bir gönderi paylaşan Musk, çeşitli dolandırıcıların konusu olmuştu. Dolandırıcılar Musk'ın adını kullanarak kripto para hırsızlığı yapmıştı. 


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Elon Musk'a rest!Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Elon Musk'a rest!
Elon Musk: Gelecekte Mars'a taşınabiliriz!Elon Musk: Gelecekte Mars'a taşınabiliriz!
Elon Musk, BFR Roketinin Adını Değiştirildiğini Duyurdu!Elon Musk, BFR Roketinin Adını Değiştirildiğini Duyurdu!

PAYLAŞ