Elon Musk attığı tweet ile Dogecoin'i tekrar hareketlendirdi - Haberler - indir.com

Elon Musk attığı tweet ile Dogecoin'i tekrar hareketlendirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 13:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk kripto para söz konusu olduğunda yerinde durmak bilmiyor. Bitcoin ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık eleştiri alan Musk, Dogecoin hakkında tweet attı. 

Tesla ve SpaceX CEO‘su Elon Musk, kripto para piyasalarının geleceğinde ciddi değişiklikler yapamaya devam ediyor. Sık sık bu paralar hakkında konuşan ünlü milyarderi özellikle de Bitcoin ve Dogecoin ile hakkında açıklamalar yapıyor. Musk kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu tek tweetle adeta kripto para piyasanın kaderini değiştiriyor. Konuyla ilgili son olarak geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında olumsuz düşüncelerini paylaşan Elon Musk, popüler kripto para biriminde oldukça önemli miktarda değer kaybına sebep olmuştu. Piyasa manipülasyonu yapmış olduğu hareketler ile tepkileri üzerine çekmeyi başaran ünlü CEO, bu defa Dogecoin ile ilgili paylaşımı ile gündemde yer aldı. 

Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!

Dogecoin 3.60’a çıktı

Resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Elon Musk, yine Dogecoin'in yükselmesine sebep oldu. 1 Amerikan Doları şeklinde Dogecoin fotoğrafı paylaşan Musk, açıklama kısmına “Penceredeki Doge ne kadar?” yazdı. Bu paylaşımı yatırım tavsiyesi olarak değerlendiren takipçiler ile kripto para birimine adeta akın etti.  Tweet öncesi 1.80 TL'ye düşen popüler kripto para birimi, hemen ardından 3.60'a kadar yükseldi. Şu an için 3.25'ten satılan Dogecon, bu sayede yatırımcıların yüzünü bir kez daha güldürmeyi başarmış oldu. 

Açıklamalar konusunda pek de dikkatli hareket etmeyen Musk, Dogecoin piyasasına her zaman katkı sağlamıyor. Kısa bir süre önce katılmış olduğu televizyon programında kripto paralar hakkında açıklamada bulunan başarılı CEO, yapmış olduğu şaka ile de adından sıkça söz ettirmişti. Dogecoin nedir soruna şaka olarak dolandırıcılık cevabını veren Musk, kripto para biriminin dibe düşmesine neden olmuştu. Musk'ın şakasının ardından ciddi oranda değer kaybı yaşayan Doge, tüm zamanların rekoru olan 5.80’den düşerek dibi görmüştü.


Elon Musk artık Mars'ın imparatoru!Elon Musk artık Mars'ın imparatoru!
Elon Musk insanlara ne zaman çip yerleştirileceğini açıkladıElon Musk insanlara ne zaman çip yerleştirileceğini açıkladı
DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü! DOGE, Elon Musk'ın SNL yayını ile sert düştü! 

PAYLAŞ