EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı - Haberler - indir.com

EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-01 10:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

EA Play Steam yayınlandığı gibi beklenmedik bir şekilde zamlandı. İlk fiyatlar üzerinden %250 oranında zam geldi. Türkiye dışında Arjantin, Rusya, Hindistan gibi bölgelerde de fiyatlarda değişiklikler yaşandı.

Kısa sürede büyük zam

EA Play'in Steam versiyonundan maalesef hızlı bir şekilde kötü haber geldi. Servis bugün Türkiye'ye özel yıllık 65 TL olan müthiş bir fiyat ile yayınlanmıştı. Fakat yalnızca birkaç saat sonra üzücü bir zam haberi geldi. Electronic Arts fiyatta hemen bir güncelleme yaparak aylık abonelik ücretini 29 TL'ye yıllık ücretini ise 169 TL'ye çıkardı.

Apple, Epic Games’in App Store hesabını kapattıApple, Epic Games’in App Store hesabını kapattı
  • EA Play Aylık: 29 TL
  • EA Play Yıllık: 169 TL

Electronic Arts ayrıca fiyatlar konusunda Arjantin, Rusya ve Hindistan gibi bölgelerde değişikliğe gitti. Anlaşılan o ki ilk yayınlanan fiyatlar Steam'in bölgesel fiyatlandırma üzerinden önermiş olduğu fiyatlar doğrultusunda belirlenmiş. Fakat EA muhtemelen birçok ülkede bu fiyatlara pek fazla dikkat etmemiş. İlk ücretler EA gibi bir şirketten beklenmedik bir derecede iyiydi. 

EA Play'in yeni fiyatları ile şu an da ülkemizde çok iyi bir servis olduğu söylenemez. Steam versiyonu zaten Origin versiyonuna göre daha kısıtlı bir kütüphaneye sahip. EA Play yerine Game Pass şu an da çok daha uygun görünüyor.



PAYLAŞ