Dünyanın ilk Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayarı satışta - Haberler - indir.com

Dünyanın ilk Mini LED ekranlı dizüstü bilgisayarı satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 13:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyuncu donanım üreticisi olan MSI, dünyanın ilk mini LED ekranlı dizüstü bilgisayar modeli olan MSI Creator 17’yi tanıttı. Özellikle içerik üreticileri odaklı tasarlanan bu yeni MSI Creator 17 modeli sahip olduğu mini LED ekranı ve yeni nesil güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Günümüzde dizüstü bilgisayar modellerinde LCD panel tercih ediliyor. Üreticilerin OLED ekrana geçiş sürecinde ise maliyetin yüksek olması bu geçişlerin süresini uzatmış oluyor. Fakat MSI, dünyanın ilk mini LED ekran kullanan dizüstü bilgisayar modeli MSI Creator 17’yi tanıttı. MSI Creator 17 modeli sahip olduğu 4K çözünürlüklü 17 inçlik ekranı mini LED teknolojisiyle birleştirerek bir hayli dikkat çekiyor. Bu ekran paneli keskin ve zengin renkler sunmayı başarırken, ekranın belli bölümlerinde arka aydınlatmayı kapatabiliyor ve bu sayede siyahlar daha derin gözüküyor.

MSI Creator 17 tasarım ve teknik özellikleri

TikTok bağımsız müzisyenlere fırsat tanıyan yeni bir anlaşmaya imza attıTikTok bağımsız müzisyenlere fırsat tanıyan yeni bir anlaşmaya imza attı

Mini LED paneller genelde akıllı telefonlarda OLED gibi işlev gören mikro LED’lerin aksine LCD teknolojisinin sınırlarını zorlamış oluyor. Mikro LED teknolojisini en üst düzeyde LCD TV’ler de görüyoruz. Bu durumu dizüstü bilgisayarlarda hantallığa sebep olacakken, MSI ise bu durumu mini LED ekran teknolojisiyle çözmüş oluyor. Modelin donanım özelliklerine bakacak olursak bu dizüstü bilgisayar modelinde Intel Core-i7 10875H işlemcisi yer alıyor ve 16/32 GB RAM seçeneği ile karşımıza geliyor. Grafik kartı tarafında ise RTX 2060 veya RTX 2080 Super Max-Q gibi seçenekler bulunuyor.

Diğer yandan modellerde 2 TB’a kadar depolama imkanı sunan NVMe SSD’ler bulunacak. MSI Creator 17’nin başlangıç fiyatı ise 1799 dolar olacak.

  • Ekran: 17 inç, 4K mini LED
  • İşlemci: 8 çekirdekli, 10. Nesil Intel Core-i7 10875H
  • Grafik Kartı: NVIDIA RTX 2060/RTX 2080 Super Max-Q
  • RAM: 16 GB/32 GB
  • Depolama: 2 TB'a kadar NVMe SSD



Huawei işlemci konusunda bağımsız olmak istiyorHuawei işlemci konusunda bağımsız olmak istiyor
MSI Afterburner nasıl kullanılır?MSI Afterburner nasıl kullanılır?

PAYLAŞ