Dünyanın İlk Katlanabilir Elektrikli Scooter'ı Türkiye'ye Geliyor! - Haberler - indir.com

Dünyanın İlk Katlanabilir Elektrikli Scooter'ı Türkiye'ye Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-30 11:00:39
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Tayvanlı NanoWin Technology tarafından üretilen ve dünyanın ilk katlanabilir elektrikli scooter olma özelliğini taşıyan 'Solar Elektrikli Scooter' Türkiye'ye geliyor. Scooter, Türkiye'de ilk kez 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park'ta tanıtılacak.

Sadece 20 kg ağırlığındaki bu elektrikli scooter, CIGS solar teknoloji ve CIGS solar modülleri sayesinde güneş enerjisini elektriğe çeviriyor. Tam dolu bir batarya ile 174 km yol yapabilen scooter, rakiplerinde 4 kat daha fazla yol yapıyor ve saatte 35 km/hız'a çıkabiliyor.

Çanta gibi taşınabilen scooter, Birleşmiş Milletler Bluesky Ödülü'ne sahip ve dünyanın en inovatif fikirleri arasında gösteriliyor. 'Solar Elektrikli Scooter' 16, 26 ve 35 kilometre olmak üzere 3 farklı hız seçeneğinde kullanılabiliyor ve 45 derecelik eğimleri rahatça aşabiliyor.

Solar Elektrikli Scooter, Türkiye'de ilk kez 15-19 Mayıs tarihleri arasında Tayvan Ekonomik Bakanlığı (MOEA) tarafından düzenlenen ve Tayvan Ekonomi Bakanlığı Çevreci Ürünler Departmanı (GTPO) ve Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) tarafından desteklenen ''Tayvan Çevre Dostu Ürünler Pavilyonu''nda tanıtılacak.

Tayvanlı NanoWin Technology tarafından şık bir taşıma çantası ile birlikte sunulan ve su geçirmez motor ve batarya mekanizmasına sahip olan ''Dünyanın ilk katlanabilir elektrikli scooter''ını kullanan sürücülerin trafik ve park etme gibi sorunları yok çünkü sürücü ulaşmak istediği yere vardığında, scooterını katlayarak gittiğe yere götürebiliyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ