Dünyada yalnızca 12 kişinin sahip olduğu ödüle sahip olan Türk bilim adamı - Haberler - indir.com

Dünyada yalnızca 12 kişinin sahip olduğu ödüle sahip olan Türk bilim adamı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 23:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

İlk defa 1991 yılında düzenlenmeye başlanan Society of Nephrology (Bywater Awards) Ödülü, bugüne kadar yalnız 12 kişi almaya hak kazandı. Dünya Nefroloji Örgütü tarafından düzenlenen Society of Nephrology (Bywater Awards) Ödülü, bu sene bir Türk bilim insanı olmaya hak kazandı. 

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile dünya çapında kendinden bahsettirmeyi başaran İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, 2019 yılı içerisinde layık olduğu ödülüne kavuşabilecek. 

Oppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da GeliyorOppo Katlanabilir Telefonu MWC 2019'da Geliyor

Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, 2019 senesinde Avustralya'da yapılacak olan Dünya Nefroloji Kongresi'ne davet edildi.

Akut Böbrek Yetmezliği çalışmaları üzerine yoğunlaşan  İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, 2019 senesinde Avustralya'da yapılacak olan Dünya Nefroloji Kongresi'ne davet edildi. Crush Sendromu adı verilen ve çarpmalara, ezilmelere dayılı doğal afetler gibi vakalardan sonra sıkça görülen mahsur kalma ve uzun süreli sıkışma sonucu oluşan ciddi doku zedelenmelere karşı yaptığı çalışmalar ile tanınan Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, bu konuda birçok seminer ve davet düzenliyor.

Yalnızca 12 bilim insanının almaya hak kazandığı Bywatter Awards Ödülüne hak kazandı

Alanında en prestijli ödüller arasında yer alan ve bugüne kadar yalnızca 12 bilim insanının almaya hak kazandığı Bywatter Awards Ödülüne hak kazanan Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever, gerçekleştirmiş olduğu bu başarı nedeniyle Türkiye'de yaşayan bilim sevdalılarını cesaretlendirdiği için doğrusu bizimde gurur kaynağımız oluyor. Bu başarısından dolayı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

 


PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!
Samsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı GeldiSamsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı Geldi
Google'ın çok az bilinen 14 projesiGoogle'ın çok az bilinen 14 projesi

PAYLAŞ