Dördüncüsü Düzenlenen Gaming İstanbul'a İlgi Büyük! - Haberler - indir.com

Dördüncüsü Düzenlenen Gaming İstanbul'a İlgi Büyük!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 12:15:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Etkinlik

Dördüncüsü düzenlenen Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul bugün (31 Ocak 2019) itibari ile başladı. Katılımın yoğun olduğu fuar 3 Şubat 2019’a kadar devam edecek.

Birçok yeni oyunun tanıtıldığı fuarda, birbirinden renkli ve ödüllü turnuvalarda heyecanı doruğa çıkarmaya devam ediyor.

Gaming İstanbul Fuarı'nda Playstore ziyaretçilerini sürprizler bekliyorGaming İstanbul Fuarı'nda Playstore ziyaretçilerini sürprizler bekliyor

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı Gaming İstanbul'a İlgi Büyük!

Oyun severleri düşünürken profesyonelleri de unutmayan Gaming İstanbul, geliştirici konferansları ile oyun dünyasında kariyer yapmak isteyenleri geliştiriciler ile buluşturuyor.

Gaming İstanbul Geliştirici KonferansTakvimi

Geliştirici konferansları ile ilgili daha detaylı bilgiye buradaki linkten ulaşabilir, 2 Şubat 2019’a kadar devam edecek konferans takvimini inceleyebilirsiniz.

Not: Konferansın resmi dili İngilizce’dir, simultane (anlık) çeviri yapılacaktır.

Dünya devi oyun şirketlerinin stantları, ödüllü oyun ve cosplay turnuvalarının yanı sıra, oyun dünyasında kariyer yapmak isteyen ve hâlihazırda sektörde çalışan profesyonellere yönelik etkinliklere ev sahipliği yapan Gaming İstanbul, bütün ziyaretçilerini 3 Şubat 2019’a kadar Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'ne bekliyor.

4 gün boyunca katılım sağlayacağımız fuar ile ilgili haberlerimizi takip etmek için bildirimleri açabilir ya da Google Chrome eklentimizi kurabilirsiniz.


GİST, 31 Ocak Tarihinde Başlıyor!GİST, 31 Ocak Tarihinde Başlıyor!
Fortnite GIST 2019'a Damga VuracakFortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

PAYLAŞ