DJI Osmo Mobile 5 aynı zamanda bir selfie çubuğu olarak kullanılabilecek - Haberler - indir.com

DJI Osmo Mobile 5 aynı zamanda bir selfie çubuğu olarak kullanılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-02 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

DJI yeni bir gimbal aygıtını duyurmak için hazırlıklara başlıyor. WinFuture’ın belirttiği üzere şirket, sap kısmına yerleştirilmiş teleskopik bir selfie çubuğu ile Osmo Mobile 5’i yakın zaman içerisinde tanıtacak.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Osmo Mobile 4'ün takipçisi olacak Osmo Mobile 5, tahminlere göre ilk kez DJI’nin 8 Eylül’deki lansman etkinliğinde ortaya çıkacak. Söz konusu bu cihazın 159 avroluk bir Avrupa fiyatına sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Bu durum karşısında Türkiye fiyatının 1500 TL’nin üzerinde olması beklenebilir.

Cep Boyunda DJI Osmo Pocket TanıtıldıCep Boyunda DJI Osmo Pocket Tanıtıldı

Osmo Mobile 5’in yaklaşık 17 cm’ye (6,7 inç) kadar katlanma özelliğine sahip olabilir. Fakat nesneyi daha yakından çekmek veya ondan uzaklaşmanız gerektiği zamanlarda da sapından uzatabilirsiniz. Resimlerden anlaşıldığı üzere, alışılmış selfie çubuğu kadar uzamıyor gibi gözüküyor. Fakat çekim sırasında size biraz daha esneklik kazandırmak adına yeterli özellikler sağlanıyor. Uzatıldığında ise gimbalın kontrolleri rahatlıkla erişilebilecek şekilde aşağı kısımda kalıyor. Maalesef ki, Osmo Mobile 5’te yer alan teleskopik mekanizmanın pil ömrü üzerinde bir etkisi olacak  gibi bir durum söz konusu olabilir.

Bunun ise Osmo Mobile 4 için verilen 15 saate göre, yaklaşık 6 saat 20 dakika gibi daha düşük bir süre olduğu aktarılıyor. Bu noktada Osmo Mobile 4’teki manyetik montaj sistemi varlığını korumak konusunda oldukça başarılıdır. Bu da akıllı cihazınızı gimbale hızlı bir şekilde takıp çıkarmanın oldukça kolay olduğu anlamına geliyor. Osmo Mobile 5’in yanı sıra, WinFuture’dan Roland Quandt, Osmo Mobile 4’ün 99 dolarlık daha uygun fiyat etiketli bir alternatifinin de olduğunu ve bunun da 149 dolarlık ilk gimbalın manyetik montaj sistemini içermeyeceği dile getiriliyor.


Yeni Kumanda DJI Smart Controller TanıtıldıYeni Kumanda DJI Smart Controller Tanıtıldı
BTK'dan DJI Marka Droneların İthalatçısına CezaBTK'dan DJI Marka Droneların İthalatçısına Ceza
Tanıtımı yapılan DJI Osmo Mobile 4 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan DJI Osmo Mobile 4 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ