DevFest İstanbul'14, 6 Aralık'ta Düzenlenecek! - Haberler - indir.com

DevFest İstanbul'14, 6 Aralık'ta Düzenlenecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın bir çok şehrinde GDG'ler tarafından düzenlenen DevFest etkinliğinin İstanbul ayağı bu yıl 6 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlikte yazılım geliştiriciler bir araya gelecek.

GDG İstanbul Ekibi tarafından organize edilen DevFest İstanbul'14 etkinliğinde mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, UI tasarımı, UX, oyun teknolojileri ile ilgilenen pek çok önemli isim yer alacak.

DevFest İstanbul 2014

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu ve çeşitli sunumların yanında workshop'lar ile code lab'ların yer alacağı etkinlikte katılımcılar, code-lab'ta en yeni teknolojileri test edip kod yazma şansına sahip olacaklar. Farklı uygulamalar geliştirecek olan katılımcılardan yeni başlangıç yapacak olanlar ise uzman isimlerden yardım alarak kod yazmaya başlayabilecekler.

Etkinliğin en ilgi çekici workshop'u ise; ebeveynlerin çocuklarıyla Minecraft'ı 'hackleme'yi öğrenecekleri workshop olacak. Çocuğuyla birlikte etkinliğe katılmak isteyenler buraya tıklayarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

DevFest İstanbul 2014

Konusunda uzman pek çok konuğunda ağırlanacağı etkinlikte Oracle'dan Geertjan Wielenga, Mongo DB'den Massimo Brignolli, IDR Solutions'tan Mark Stephens, Vaadin'den Thomas Mattsson, Itude Mobile'dan Wiebe Elsinga gibi yurtdışından gelecek konuşmacıların yanı sıra Çağatay Çivici, Mert Çalışkan, Naci Dai, Murat Çorlu gibi isimlerde Türkiye'den katılım gösterecekler. Etkinlik programı ve konuşmacıların tamamı ise önümüzdeki günlerde devfesttr.com adresinden açıklanacak.

Google'ın ana sponsorluğunda düzenlenen ve sitemiz indir.com'unda iletişim sponsoru olduğu DevFest İstanbul'14 etkinliğinde ayrıca katılımcılar, teknoloji şirketleri ve start-up'ların ürünleri ile tanışma fırsatı da bulacaklar.

Daha pek çok fırsattan yararlanma imkanı bulabileceğiniz DevFest İstanbul'14 etkinliğine kayıt olmak için buradaki formu doldurmanız yeterli!





PAYLAŞ