DevFest Düzce 2018, 12 Aralık'ta düzenleniyor! - Haberler - indir.com

DevFest Düzce 2018, 12 Aralık'ta düzenleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 14:16:22
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

GDG Düzce ekibi tarafından düzenlenecek olan ve bu yıl beşinci olacak olan DevFest Düzce 2018, 12 Aralık tarihlerinde saat 13.00 ve 17.00 saat aralığında Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

DevFest Düzce 2018

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan DevFest Düzce 2018 etkinliğinde birbirinden değerli konuşmacılar ve sürpriz hediyeler bulunacak. Google severler için her yıl düzenlenen bu etkinlik içerisinde, görevlilerin tamamı gönüllü geliştiricilerden oluşuyor. Etkinlik sürekli olarak farklı konular üzerinde şekillenebiliyor. Ayrıca bu etkinlik sadece ülkemizde değil tüm dünyada yapılan bir etkinliktir. Belirli aralıklarla yapılan bu etkinliklerin bazıları küçük çapta olurken bazıları ise büyük çapta olabiliyor. DevFest etkinliğinin birçoğu İstanbul şehrinde gerçekleştirilse de, Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne, Tekirdağ ve birçok ilde de bu şekilde etkinlikler düzenleniyor. Düzce de bu illerden bir tanesi.

GDG Devfest 2014, Yazılım Geliştiricileri Bir Araya Getirdi!GDG Devfest 2014, Yazılım Geliştiricileri Bir Araya Getirdi!

GDG etkinliklerinin çoğu ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu yüzden fazla katılımcıya da yer veriliyor. Etkinlikler ortalama olarak 2500 kişili kadar olurken, aylık zamanlı etkinliklerde katılımcı sayısı çok daha az olabiliyor. Google şirketinin gönüllüler aracılığı ile hazırlamış olduğu bu etkinliğe teknoloji ve girişim şirketleri sponsor olabiliyor. Bu sayede etkinlik içerisinde birbirinden güzel hediyeler bulunuyor. GDG Düzce ekibi tarafından düzenlenecek olan DevFest Düzce 2018 etkinliğine buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.


GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!GDG İstanbul Ekibi Android Roadshow Etkinliği Düzenliyor!
GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!GDG DevFest İzmir 2015, 29 Kasım'da Başlıyor!
GDG DevFest İzmir'15 Konuşmacıları Belli OlduGDG DevFest İzmir'15 Konuşmacıları Belli Oldu

PAYLAŞ