Dell, Latitude 13 Education Serisiyle Eğitime Katkı Sağlamayı Amaçlıyor - Haberler - indir.com

Dell, Latitude 13 Education Serisiyle Eğitime Katkı Sağlamayı Amaçlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dell, öğrencilerin öğrenim sürecine interaktif biçimde katılmasını ve okullardaki BT personelinin güvenlik gereksinimlerinin karşılanmasını amaçladığı Latitude 13 Education serisi laptop, Dell Mobile Computing Cart (Dell Taşınabilir Bilgisayar Dolabı) ve Dell Interactive Projector S520?yi tanıttı.

Tüm öğrenci bilgi işlem programlarının gereksinimlerini karşılaması amacıyla tasarlanan Dell Latitude 13 Education serisi laptoplar, güçlü işlemcileri, 13.3 inch'lik ekranı ve tam boy klavye donanımıyla zengin bir öğrenim deneyimini yaşatmak için geliştirilmiş olmakla beraber darbe, düşme ve sıvı dökülmelerine karşı da oldukça dayanıklı bir yapıya sahip.

Dell Lattitude 13 Education

Bunun yanı sıra öğrenim sürecinin farklı ortamlarda gerçekleşmesi için de uygun olan seri, askeri standartlardaki testlerle sınanmış olmakla birlikte düşmelere karşı koruma amacıyla LCD ve alt kenarları kauçukla kaplı bir şekilde tasarlanmış.

Endüstride sıvı dökülmelerine karşı en iyi korumayı sağlayan izolasyonlu bir klavye ve dokunmatik panele de sahip olan Dell Latitude 13 Education serisi ayrıca öğrenciler tarafından olağan dışı bir şekilde taşındığında, menteşe üzerine uygulanacak herhangi bir baskıya karşı da 180 derece açılabiliyor.

Dell Mobile Computing Cart (Dell Taşınabilir Bilgisayar Dolabı) ise 30 adede kadar netbook, ultrabook, dizüstü bilgisayar ve 14 inch'lik tabletlerin yerleştirilebildiği ve bu cihazların şarj edilmesinden depolanmasına, güvenli bir şekilde taşınmalarından güncellenme işlemlerine kadar pek çok alanda kolaylık sağlıyor. 

Dolabın üst kısmında; yazıcı, öğretmen dizüstü bilgisayarı veya kameranın yerleştirilebileceği iki de harici çıkış bulunan taşınabilir bilgisayar dolabında ayrıca kabloların manuel takılmasını ortadan kaldıran, dizüstü bilgisayarların güvenli bir şekilde Ethernet ve prize bağlanmasını sağlayan, isteğe bağlı bir yükseltme setiyle birlikte sunuluyor.

Son olarak Dell'in ürün yelpazesine yeni eklenen Dell Interactive Projector S520'de çoklu dokunma özelliklerinin yanı sıra  Intel® Wireless Display (Intel® WiDi) + Miracast teknolojisine ve her büyüklükteki sınıf ya da konferans odasında kullanılmayı kolaylaştıracak gelişmiş kablosuz işlevlere sahip olmakla beraber etkileşimli akıllı tahtaların özellikleri ile etkileşimli LCD ekranların özelliklerini tek bir kullanışlı çözüm içinde birleştiriyor.  





PAYLAŞ