Deckrobot sunumlara yapay zeka desteği getiriyor - Haberler - indir.com

Deckrobot sunumlara yapay zeka desteği getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 22:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Deckrobot tarafından tanıtımı yapılan yeni yazılım, sunumlara yapay zeka desteği getiriyor. İşte proje ile ilgili detaylar.

Power point üzerinden yapılan sunumlar için Deckrobot tarafından geliştirilen yeni yazılım, yapay zekâ desteği ile çok daha başarılı çalışmaların yapılmasını sağlıyor. Konuyla ilgili yapılan tanıtımlarda, özel bir şekilde hazırlanan platform ile işlemler çok daha pratik ve kolay bir şekilde yapılırken, kullanıcılar hızlı bir şekilde sunumlarını hazırlayabiliyor.

Opera Reborn 3 indirilmeye sunulduOpera Reborn 3 indirilmeye sunuldu

Zamandan tasarruf

Sunumların hazırlanma aşamasında yaşanılan zaman kaybını ortadan kaldırmak adına geliştirilen yeni proje ilk incelemelerde büyük beğen aldı. Kullanıcıların 4 farklı slayt arasından yapacağı seçim ile birlikte başlayan hazırlık aşamasında seçimlerle ilgili en uygun formatlar otomatik olarak ekleniyor. Uygun şablon seçimleri ile birlikte mail üzerinden sunumu alma gibi pek çok özelliği bulunan sistemi,  sürekli sunum hazırlamak zorunda kalanlar için de ideal durumda.

Deckrobot özellikleri neler?

Sunumların içeriğindeki font, renk gibi pek çok detayı otomatik olarak ekleyen Deckrobot üstelik tüm bu unsurların düzenlenmesini de destekliyor. Böylece kişilerin isteği yerlere müdahale etme şansı da bulunuyor.

Ücretsiz deneme sürümü sunuluyor

Deckrobot’u denemek isteyen kullanıcılar için ücretsiz deneme dönemi başlatan Deckrobot, bunun için mail üzerinden kayıt olunmasını yeterli buluyor. Eğer yapay zeka destekli bir sunum aracı kullanmak istiyorsanız siz de deneme sürümü başlatabilirsiniz. Üstelik deneme süreci sonrasında özel demolar ve ücretlendirme de kullanıcılara sunuluyor. 

Fikir Odaklı Sunum Oluşturma Uygulaması: Deckset (


İlgili uygulamalar
Xiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu SunuyorXiaomi MIUI 10 İle Beraber Karanlık Modu Sunuyor
Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptıUbisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı

PAYLAŞ