Daha detaylı çizimler için 5 müthiş uygulama - Haberler - indir.com

Daha detaylı çizimler için 5 müthiş uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 21:59:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yaratıcılığınız ile hayal gücünüzü bir arada kullanarak başarılı çizimler yapmanız konusunda yardımcı olacak olan 5 çizim uygulaması hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Geride bıraktığımız dönemlerde sadece grafik tabletlerinde kullanılan bu yaratıcı ve detaylı çizim araçları sektörün uygun şartlar oluşması ile beraber artık yavaş yavaş tabletlerde de boy göstermeye başladı. Hatta özellikle Apple Pencil ve buna benzer aksesuarların ortaya çıkması ile beraber tabletler, ekrana sahip grafik tabletten çok daha uygun ve işlevsel olması sebebiyle bu hale getirildi. Çizim yapmaktan keyif alıyorsanız ve bunun için uygun mobil uygulama isterseniz sizde sunduğumuz tercihlere göz atabilirsiniz. 

Uygulama mağazalarında yer alan en iyi, en basit çizimler ya da karalamalar yapabileceğiniz uygulamalar hakkında bilgi edinmek için daha fazla araştırma yapmanıza gerek yok. Uygulama mağazanızda bu türden geliştirilen uygulamalar mevcuttur. Fakat işleri biraz daha profesyonel düzeye çıkararak çok daha başarılı çalışmalara imza atmak isterseniz bunun için daha fonksiyonel bir uygulama tercih etmeniz gerekiyor.Çok daha yaratıcı içerikler üretmek için tercih edeceğiniz Android ve iOS uygulamaların bilgilerine yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Procreate

Yapımcılığını, Savage Interactive Pty Ltd şirketinin yaptığı Procreate mobil uygulaması akıllı cihazınızda 193.5 MB alan kaplar ve kullanım esnasında da gelişmiş düzeyde özellikler sunar. Procreate uygulaması iPad cihazlar için profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geliştirilmiş ve Apple Pencil ile mükemmel bir uyumluluk ile çalışan son derece kaliteli bir uygulamadır. Uygulama içerisinde yer alan 136 fırça modelinin yanı sıra aynı zamanda oldukça sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Procreate uygulaması kolay renk seçici özelliği ile geliyor. Uygulamayı kullanarak yaptığınız çalışmaları PSD, native .procreate, TIFF, şeffaf PNG, çoklu PDF sayfası ve JPEG formatlarında kaydedebilirsiniz.

Affinity Designer

Yapımcılığını Serif Labs'ın yaptığı Affinity Designer mobil uygulaması akıllı cihazınızda kullanacağınız başarılı çizim uygulamalarından biridir. Dijital çizimlerinizi ve sanatsal çalışmalarınızı iPad ya da Apple Pencil kullanarak yapmak istediğinizde tercih edeceğiniz en iyi uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Affinity Designer uygulaması oldukça popülerdir. CMYK ve RGB renk formatlarını destekleyen söz konusu bu uygulama aynı zamanda numune panelinde Pantone renk kataloğu da sunuyor.  Hazır hale gelmiş olan çalışmalarınızı JPEG, PNG, PDF ve SVG’nin de dahil olduğu birçok formatta dışa aktarabilirsiniz. 

Adobe IllustratorDraw

Hem Android hem de iOS platformunda kullanabileceğiniz Adobe Illustrator Draw mobil uygulamasının yapımcılığı adından da anlayacağınız üzere Adobe tarafından yapılmıştır. Basit çizimlerden ziyade daha çok vektörel çizimler için tercih edeceğiniz Adobe Illustrator Draw, her türlü çizim konusunda yanınızda olacak. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri 64x'e kadar yakınlaştırmaya izin vermesidir. Bu sayede en ufak detayları dahi görebilirsiniz. Beş farklı kalem ucuna sahip olan Adobe Illustrator Draw,her kalem ucu için farklı özellikler sunuyor. 

ArtRage

 Ambient Desing tarafından geliştirilen ArtRage, çizim yapmak için tercih edeceğiniz bir diğer uygulamadır. Windows ve Mac bilgisayarların yanı sıra aynı zamanda Android ve iOS platformlarında da kullanılan ArtRage, tam teşekküllü bir çizim yazılımı olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça geniş araç yelpazesi üzerine kurulan bu uygulama, dijital çizim ve boyama çalışmalarında tercih edebileceğiniz özellikler sunuyor. 

ArtFlow

Artflow Studio tarafından indirilen ArtFlow mobil uygulaması da çizim yapmak için tercih edeceğiniz başarılı seçeneklerden biridir. Son derece güçlü seçenekler üzerine kurulan ArtFlow, hem Android hem de iOS platformlarında kullanılan kaliteli bir çizim aracıdır. 





PAYLAŞ