Crysis Remastered Trilogy çıkış tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Crysis Remastered Trilogy çıkış tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-03 21:30:04
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Oyun

Çok sevilen FBS oyunu Crysis'in yeni sürümleri çok yakında kullanıcı karşısına çıkacak. Seri Crysis Remastered Triology fragmanı ile gündeme gelmişti. Seri bu sefer ise yeni konsollar, üç oyun ve üç farklı konsol ile kullanıcı karşısına çıkmayı hedefliyor. 

                                    

 

Crysis Remastered Trilogy'in çıkış tarihi 15 Ekim!

Playstation, XBox, PC, Nintendo Switch gibi platformlarda çıkış yapacak Crysis Remastered Trilogy'in çıkış tarihi 15 Ekim olarak belirlendi. Üç oyunun bir arada verildiği pakette ek olarak yeni konsollara da getirilecek. Bununla birlikte üç oyun arasından Crysis 2 veya Crysis3'ü satın alma imkanı da mümkün olacak. Crysis Remastered Trilogy aynı zamanda Xbox ve Playstation için mağazalarda yerini alacak. 

Crysis Reastered Trilogy, yeni nesil konsollar için optimize edilerek, geliştiriliyor. Bu durum ise Crysis oyunlarının eskiye kıyasla daha akıcı ve daha iyi oynanabileceği anlamına geliyor. Oyunların hepsi 720P ve 30FPS olarak optimize edimesine rağmen PS5 ve XBOX Series X/S'ye 4K ve 1080P ve aynı zamanda 60 FPS imkanı var.  Performans kazanımlarının yanı sıra üçlemede birçok yenilik bulunuyor.  Oyunlarının iyileştirilmiş halinde ise aydınlatma, görsel olarak geliştirilmiş karakterlerle birlikte, yüksek çözünürlüklü dokular ve ortamlar son olarak ise silahlar yer alacak. Oyun sürümleri için daha fazla bilgi aşağıda yer almakta:

Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy, Playtation 4, PC, Nintendo Switch, XBox One gibi platformlarda çıkacak fakat bununla birlikte XBox Series X/S ve PS5'te de iyi oynanma imkanı bulunuyor. Oyuncuların 3 oyunu 2 oyun fırsatına sahip olmaları için oyunlar Epic Games Store, Playstation Store, Microsoft Store ve Nintendo eShop gibi mağazalarda, dijital sürümleriyle yer alacak.

Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered

Oyun serisi sırasıyla 2011 ve 2013'te piyasaya sürülmüştü. Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered tek oyunculu hikaye modunu içeriyor. 15 Ekim'de kullanıcı karşısına çıkacak olan oyun serisi Epic Games Store, Nintendo Switch EShop, Playstation Store'da piyasaya çıkacak.

 

 





PAYLAŞ