Crysis 3, Yılın En İyi Bilgisayar Oyunu Seçildi - Haberler - indir.com

Crysis 3, Yılın En İyi Bilgisayar Oyunu Seçildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Almanya' nın Dusseldorf kentinde düzenlenen ''yılın bilgisayar oyunu ödülleri'' töreninde üç Türk kardeş tarafından 1998 yılında kurulan Crytek firması tarafından geliştirilen Crysis 3 oyunu tüm ödülleri toplayarak yılın en iyi bilgisayar oyunu seçildi.

Crytek' in sahipleri Cevat, Avni ve Faruk YERLİ kardeşlerin geliştirerek oyun severlere sunduğu Crysis 3 ülkede en çok beğenilen bilgisayar oyunu olmakla beraber 4 dalda ödüle layık görülerek ''en iyi grafik'', ''en iyi oyun konsolu'' ve ''en iyi aksiyon oyunu'' dallarındaki ödüllerin de sahibi oldu.

Ödül töreninde Bright Future GmbH isimli şirketinin geliştirmiş olduğu Fifa Fußball Manager 2013 oyunu da ''en iyi spor oyunu'' ve Gaming Minds Studio tarafından geliştirilmiş olan Rise of Venice adlı oyunda ''En iyi strateji oyunu'' dallarında ödüllere layık görüldü.

''Yılın bilgisayar oyunu ödülleri'' töreninde 4 dalda ödüle layık görülen Crysis 3'ün demosunu origin.com bağlantısına tıklayarak üye hesabınız üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Crysis 3 Oyun Videosu




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ