Corel, Parallels'i satın alıyor - Haberler - indir.com

Corel, Parallels'i satın alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Kanada merkezli Corel, özellikle sanal masaüstü yazılımı ile bilinen şirket Parallels'i satın alıyor. Peki neden Corel, Parallels'i satın alıyor?

Google Chrome, Canvas aracı nedir?

Corel ParticleShop ÇıktıCorel ParticleShop Çıktı

Corel, Parallels'i satın alıyor

Parallels şirketinin sunduğu ürünlerin arasında Parallels Desktop for Mac, Parallels Toolbox for Windows and Mac, Parallels Acces ve Parallels Mac Management for Microsoft SCCM yazılımları yer alıyor. Satın alma anlaşması finansal olarak açıklanmadı fakat Corel bu şirkete ve işlerine büyük yatırım yapmayı planlıyor. Şirket bu tarafta birleştirilen gücü, iş ortağını, müşteri kitlesini ve küresel markaları birleştirerek fırsatlar yaratacağını düşünüyor. Corel ve Parallels şirketi aralarında Windows, Linux, macOS ve mobilinde bulunduğu geniş yelpaze kullanıcılarını güçlendirecek servisler ve uygulamalar sunuyor.

Corel şirketinin CEO'su olan Patrick Nichols, konu ile ilgili olarak yayınlamış olduğu bir açıklamada, teknolojilerinin ve ekiplerin birleşmiş gücü sayesinde işleri, müşterileri için en iyi büyümeyi ve başarıyı sürdürecek fırsatları elde edebileceklerini belirtti. Parallels şirketinin CEO'su Jack Zubarev, iki şirketin ortak vizyonunun pazar liderliği ve inovasyon tutkusunu paylaştığına dikkat çekti. İş ortaklarına ve müşterilere Corel'in bir parçası olarak hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti. 


Corel Painter 2016 Çıktı!Corel Painter 2016 Çıktı!
Google Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 OyunGoogle Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 Oyun
Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!

PAYLAŞ