Çoklu Platform Destekli Görev Yönetim Uygulaması: Doit.im (Video) - Haberler - indir.com

Çoklu Platform Destekli Görev Yönetim Uygulaması: Doit.im (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Günlük ya da iş hayatınızda yapılacaklar listesi hazırlamak veya belirlediğiniz görevleri yönetmek için kullanabileceğiniz Doit.im, çoklu platform desteğine sahip oldukça kullanışlı bir görev yönetimi uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama ile ister günlük yaşantınızda isterseniz iş hayatınızda yapılacak işlerinizi, randevularınızı ya da toplantılarınızı listeleyebilir, uygulamada bulunan hatırlatma özelliği sayesinde belirlediğiniz görevler için bildirim alarak unutmadan tüm işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Doit.im

Farklı seviyelerde görev açma, düzenleme ve paylaşma seçeneklerinin yer aldığı uygulama sayesinde birden fazla cihaz üzerinden tek bir hesaba kolaylıkla ulaşabilir, profilinize resim ekleyebileceğiniz gibi hedef belirleme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

En verimli şekilde görevlerinizi yönetme imkanı bulabileceğiniz uygulama GTD metodolojisi adı verilen bir görev yönetim sistemine sahip olmakla beraber bu sayede görev sıralamalarını aktif bir şekilde düzenlemenize ve hızlı bir şekilde yeni görevlere geçiş yapmanıza da imkan tanıyor.

Uygulama içi satın alma seçenekleriyle ihtiyacınız olan ek fonksiyonları da dahil edebileceğiniz Doit.im'in Windows, Mac, Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştiricinin Android sürümü için yayınladığı tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Doit.im Tanıtım Videosu


PAYLAŞ