Çok Oyunculu Kelime Bulmaca Oyunu: Kelimetre - Haberler - indir.com

Çok Oyunculu Kelime Bulmaca Oyunu: Kelimetre

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil dünyada oldukça popüler olan bulmaca ve kelime oyunlarına Türkiye'den bir yenisi daha eklendi. iOS uyumlu iPhone ve iPad cihazlar için geliştirilmiş olan Kelimetre oyunu da bunlardan sadece birisi.

Mobil uygulama geliştiricisi Erkan Demir tarafından ortaya çıkarılan ve akıllı telefonlar ile tabletlerde oynanabilen Kelimetre, çoklu oyuncu moduna sahip çevrimiçi interaktif bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Verilen süre içerisinde 4x4'lük kelime panosu üzerine yerleştirilmiş olan harfleri birleştirerek en fazla puanın elde edilmesini amaçlayan oyunda ayrıca panoda bulunan özel harfleri kullanarak kelime oluşturabilir ve ekstra puanların sahibi olabilirsiniz.

Kelimetre indir

Sade tasarlanmış arayüzü ve oldukça kolay oynanışı ile de dikkat çeken oyunda bulunan çevrimiçi oynanma özelliğini kullanarak oyunda bulunan diğer kişiler ile rekabet edebilir ya da arkadaşlarınızı oyuna davet ederek onlarla yarışabilirsiniz. Birden fazla kişiyi davet ederek kendi grubunuzu da oluşturmanıza imkan tanıyan oyunda ayrıca sohbet özelliği sayesinde arkadaşlarınız ya da diğer oyuncular ile iletişime geçebilirsiniz.

Her oyun bölümünde toplam 3 tur oynanabilen oyunda bir sonraki tura geçebilmeniz için tüm oyuncuların o turu geçmesi gerekmekle beraber 3 tur sonunda en yüksek puanı toplayan oyuncu, oyunun galibi oluyor. İlk defa Kelimetre oynayacak kişiler içinde bir antrenman bölümünün bulunduğu oyunda kendinizi geliştirmek için tek başınıza oyunu oynayabilirsiniz.

Şimdilik sadece iOS platformunda yayınlanan ve önümüzdeki günlerde Android platformunda da yayınlanacak olan Kelimetre'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ