Clubhouse, Android kullanıcılarına bu hafta kavuşuyor - Haberler - indir.com

Clubhouse, Android kullanıcılarına bu hafta kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-18 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Sesli odalar mantığında çalışan popüler platform Clubhouse, yapmış olduğu duyuru ile beraber beta sürecindeki Android uygulamasının, bu gafta içerisinde dünya genelinde kullanıcıların beğenisine sunacak. 

Sesli sohbet uygulaması olarak kullanıcıların karşısına çıkan Clubhouse, Mart 2020'de gerçekleştirmiş olduğu lansman bu yana sadece iOS platformunda yer alıyordu. Ancak bu durumun değişeceği, 9 mayıs günü Android için beta testlerinin başlatılmasıyla gün yüzüne çıktı. Son olarak ise şirket, bu hafta içerisinde Android kullanıcıları için sunulacağının bilgisi aktarıldı. Bu ayın ilk günlerinde sadece ABD de bir beta sürümüyle test aşamalarına geçilen Clubhouse Android sürümü, geçtiğimiz hafta içerisinde de İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda'daya kadar genişletildi. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından yapılan duyuru ile ardında uygulamanın küresel kullanıcılar tarafından bu haftanın sonuna kadar indirileceği sunuldu. 

Clubhouse, Android beta testleri başladıClubhouse, Android beta testleri başladı

Android kullanıcıları için Clubhouse uygulaması, Japonya, Brezilya ve Rusya'da salı günü içerisinde indirilebilecek olacak. Nijerya ve Hindistan'a cuma günü sunulacak olan bu uygulama, hafta boyunca diğer ülkelere de sunulacak ve cuma günü sona ermeden tamamen küresel erişime açılmış olacak. Clubhouse uygulamasının Android sürümünü dünya çağındaki kullanıcılara beklenilen süreden çok daha önce açma hamlesinin arkasında olan sebep olarak ise sosyal medya devlerinin platformlarına Clubhouse benzeri özellikleri eklemeye başlaması gösteriliyor. Clubhouse, dünyaca bir uygulama olup, ilk olarak iOS kullanıcıları için sunulmuştu ancak yapılan testler ve açıklamalara bakılacak olursa yakın zamanda Android'de yerini alacak.


Clubhouse alternatifi Twitter Spaces için takipçi limiti geldiClubhouse alternatifi Twitter Spaces için takipçi limiti geldi
Clubhouse Android sürümünün beta sürecine başlanıyorClubhouse Android sürümünün beta sürecine başlanıyor
Clubhouse trendi sona eriyorClubhouse trendi sona eriyor

PAYLAŞ