Clubhouse, Android beta testleri başladı - Haberler - indir.com

Clubhouse, Android beta testleri başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-05 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yayınlandığı ilk günlerde büyük bir patlama yaşayan ve gündemden düşmek bilmeyen sesli sosyal medya platformu olan Clubhouse’un iOS yayın hayatı sonrasında nihayet Android tarafında önemli gelişmeleri ortaya çıktı. Android kullanıcılarının bir süredir beklediği Clubhouse uygulamasının geliştirici ekip tarafından ifade edilene göre Android sürümünün beta kapsamında test edilmeye başlandığı açıklanıyor. iOS kullanıcıları tarafından birkaç ay önce Clubhouse uygulaması kullanılmaya başlanmıştı. Kullanıcıların sohbet odalarında toplanarak sesle iletişim kurabildikleri uygulama, yayına girdiği günden beri dikkat çekmeye devam ediyor. Uygulama geliştiricileri ilk etapta sadece iPhone sahipleri için sundukları uygulamanın Android ekosistemi içinde yayınlanacağını belirtmişti. Şimdi ise konu hakkında gelişmeler yaşandı.

Clubhouse internet sitesinde yayınlanan bir blog gönderisine göre mobil uygulamanın Android versiyonunun beta kapsamında test edilmeye başlandığını açıkladı. Bu açıklama ile beraber Android ekosistemine yayınlanacağı tarih belli olmasa da, Android için önemli bir adım atıldığını söyleyebiliriz.

Facebook, Clubhouse'a Spotify ortaklığında rakip olacakFacebook, Clubhouse'a Spotify ortaklığında rakip olacak

Clubhouse, Android platformuna gelmek üzere

Clubhouse, bir süre önce açıkladığı hedeflere ulaşma noktasında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan açıklamalarda hem uygulamanın Android sistemine gelmesi için finansman sağlayacağı hem de kullanıcıların para kazanmalarını sağlayacak özelliklerin kullanıma sunulacağı ifade edilmişti. Clubhouse uygulaması Facebook başta olmak üzere birçok rakip sosyal medya platformlarını etkiledi. Büyük bir hızla yükselen uygulama, kısa süre içinde yüz binlerce kullanıcıya erişti. Yakın zamanda yeni özellikler de kazanacak olan Clubhouse’ın Android ekosistemine giriş yapması ile beraber daha da ivmelenmesi bekleniyor.


Clubhouse yayıncıları artık para kazanabilecekClubhouse yayıncıları artık para kazanabilecek
Telegram yeni güncellemeyle Clubhouse'a rakip oluyorTelegram yeni güncellemeyle Clubhouse'a rakip oluyor

PAYLAŞ