Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 11:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından birisi olan CES 2020 kapsamında üretici şirketlerin yeni teknolojilerini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Asus, CES 2020 kapsamında yeni 14 inçlik Asus Zenbook Duo modelini tanıttı. Bu yeni sürüm ayrıca sahip olduğu çift ekran yapısı ile taşınabilir formda olmasıyla dikkat çekiyor. Donanım üretim tarafında önemli üreticilerden birisi olan Asus, geçtiğimiz yıl ürün yelpazesine Zenbook Pro Duo adlı bir model dahil etmiş ve oldukça ses getirmişti. Bu modelin sahip olduğu en büyük özellik ise iki ekranı olmuştu. Yeni nesil 14 inç Asus ZenBook Duo modeli de yine çift ekran barındırıyor ve klavyenin üst kısmına yerleştirilen 12.6 inçlik ikinci dokunmatik bir ekran sunuyor. Bu ekran ile beraber cihaz daha rahat bir kullanıma sahip oluyor.

Çift ekranlı ZenBook Duo tanıtıldı

ASUS, yeni Mesh WiFi sistemi ZenWiFi’ı duyurdu!ASUS, yeni Mesh WiFi sistemi ZenWiFi’ı duyurdu!

Bu ikinci ekran birçok amaç için kullanılabilirken, modeli çok daha iyi verim sunan bir cihaz haline getiriyor. Özellikle ise video düzenleme gibi işlerde bu alanın oldukça işe yaraması bekleniyor. Şirket kullanıcıların farklı pencereler açarak bu ekrana taşımasına izin veriyor. ScreenPad Plus adlı bu ikinci ekran Stylus kalem desteği ile geliyor. Model sahip olduğu 14 inç ekranda Full HD çözünürlük sunuyor ve ZenBook Pro Duo gibi OLED değil ancak LCD panele sahip olarak geliyor.

Cihazın sahip olduğu donanım gücüne gelecek olursak, Intel’In 10.nesil Comet Lake işlemcilerden gücünü alıyor. GeForce MX250 opsiyonel ekran kartına da sahip olabilen bu cihaz maksimum 16 GB RAM destekliyor. 2020’nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak olan bu modelin henüz fiyatı belli olmuş değil. Ancak bu yeni ZenBook Pro Duo modelinin 2500 dolardan daha az bir fiyat etiketiyle sunulması bekleniyor.


Casusluk iddiası ile karşı karşıya kalan ToTok, uygulama mağazalarından kaldırıldıCasusluk iddiası ile karşı karşıya kalan ToTok, uygulama mağazalarından kaldırıldı
ASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurduASUS, 280 Hz yenileme hızı sunan dünyanın en hızlı oyuncu monitörlerini duyurdu

PAYLAŞ