Chrome versiyon 70'de otomatik oturum açma nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Chrome versiyon 70'de otomatik oturum açma nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 10:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Google, kullanıcıların, önceki bir Chrome sürümünde uygulanan otomatik oturum açma / çıkış bağlantısı hakkında memnuniyet duymadığını resmi blog yazısı ile duyururken tarayıcının (versiyon 70) güncellenmiş bir versiyonu ile birlikte bu konuda bir kolaylık da sağladı. yeni sürüm ile birlikte bu can sıkıcı özelliği devre dışı bırakmak artık çok daha kolay. Peki Chrome versiyon 70'de otomatik oturum açma nasıl kapatılır?

Chrome 69'da Google’ın web hizmetlerine (Gmail, YouTube vs.) giriş yapıldığında kullanıcılar oturum kapatmış olsa dahi gizlilik noktasında soru işaretleri mevcuttu. Kullanıcılar tarafından yapılan eleştirilerin büyük bir kısmında gizlilik konusunda endişeler dile getirilirken, verilerin doğrudan Google’ın sunucularına otomatik olarak senkronize edilebileceği belirtiliyordu. Ancak şimdi Chrome 70 ile birlikte bu endişe sona ermiş durumda. Sadece otomatik oturum açma özelliğinin devre dışı kalması değil bununla birlikte Google Sync'in etkin olup olmadığı konusunda da net bilgi almak yeni versiyon ile birlikte mümkün duruma geldi. daha şeffaftır. Bu gizlilik ve güvenlik değişikliklerinin yanı sıra Chrome 70, Progressive Web App desteği, AV1 video codec desteği ve yeni geliştirici araçları gibi Chrome'a ​​yeni özellikler de ekleyerek lider tarayıcıyı daha da güçlü hale getirmiş durumda.

Chrome 70 ile internet dünyası karışacak!Chrome 70 ile internet dünyası karışacak!

Chrome 70 ile internet dünyası karışacak!

Chrome’un otomatik oturum açma özelliği nasıl devre dışı bırakılır?

Chrome 70'deki dikkat çekici rağmen, söz konusu otomatik oturum açma özelliği tarayıcıda varsayılan olarak etkin durumda. otomatik oturum açma özelliğinin devre dışı bırakılması adına bir kaç ayar yapılması ise yeterli. işte adım adım otomatik oturum açma özelliğinin devre dışı bırakılması;

  • Öncelikle tarayıcınızı Chrome 70'e güncelleyin.
  • Daha sonrasında Ayarlar ekranında Gelişmiş'e gidin ve Chrome’un gelişmiş ayarlarını açmak için oku tıklayın.
  • Açılacak yeni ayar ekranında Chrome'da oturum açmasına izin ver seçeneği için bir seçenek görmelisiniz. Bunu kapatmak için kaydırıcı simgesine tıklayın (kaydırıcı gri ve sola olmalıdır).

Önemli Yeniliklere Sahip Chrome 70 Yayınlandı


Önemli Yeniliklere Sahip Chrome 70 YayınlandıÖnemli Yeniliklere Sahip Chrome 70 Yayınlandı

PAYLAŞ