Çevrimiçi Müzik Keyfini Torch Music ile Yaşayın - Haberler - indir.com

Çevrimiçi Müzik Keyfini Torch Music ile Yaşayın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bugünlerde internet kullanıcıları tarafından yaygın olarak kullanılmaya başlanan web tarayıcısı Torch Browser'ın geliştiricileri tarafından ortaya çıkan çevrimiçi müzik dinleme  servisi Torch Music hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Torch Music servisinin mobil kullanıcılar için geliştirilmiş olan Android versiyonunu sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi aynı zamanda servise web üzerinden de ulaşabilirsiniz. Servis sayesinde yeni şarkıcılar, şarkılar ve albümleri keşfedebilmenizin yanı sıra yeni çıkan müzikleri herkesten önce siz dinleyebilirsiniz.

Torch Music servisi sayesinde sevdiğiniz sanatçıların albümlerini görüntüleyebilir, albümlerde bulunan şarkıları kesintisiz ve net bir ses kalitesi ile dinleyebilir, kendinize ait çalma listeleri oluşturabilir, arkadaşlarınızın dinlediği müzikleri görerek takip edebilir, en çok dinlenen şarkıların listesine web ve uygulama üzerinden erişebilir, şarkı ve sanatçıları favori listenize ekleyebilir ve daha pek çok özelliği kullanabilirsiniz.

Kullanıcılara farklı bir müzik deneyimi yaşatmanın amaçlandığı Torch Music servisi hakkında fikir sahibi olabileceğiniz videoyu aşağıda bulabileceğiniz gibi aynı zamanda Torch Music Android uygulaması ile web tarayıcısı Torch Browser'ı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




Torch Music Tanıtım Videosu


PAYLAŞ