Cebinizdeki OneNote Tarayıcısı Office Lens (Video) - Haberler - indir.com

Cebinizdeki OneNote Tarayıcısı Office Lens (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft tarafından geliştirilerek Windows Phone telefon kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Office Lens sayesinde telefonunuzu kişisel tarayıcıya dönüştürebilir ve önemli belgelerinizi tarayarak dijital ortamda saklayabilirsiniz.

Microsoft OneNote ile entegre bir şekilde çalışabilen ve oldukça gelişmiş özelliklere sahip belge tarama uygulaması olarak karşımıza çıkan Office Lens sayesinde, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu kişisel tarayıcıya çevirebilir ve kartvizit, fatura, önemli notlarınızı, alışveriş listelerinizi ve hatta beyaz tahta üzerine yazılmış olan yazıları bile bu uygulama sayesinde tarayabilirsiniz.

Office Lens indir

Uygulama aracılığıyla taranan belgeleri ya da fotoğrafları kırpabilir, iyileştirebilir ya da okunabilir hale getirebilirsiniz. Ayrıca fotoğrafların parlak veya gölge olan yerlerini temizlemek için de kullanabileceğiniz uygulama ile tüm bu belgelerinizi OneNote'a kayıt edebileceğiniz gibi bu sayede belgelerinize dilediğiniz herhangi bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz.

Beyaz tahta modu, Döküman modu ve Fotoğraf modu ile en iyi sonuçlar elde etmeniz için tasarlanmış olan Office Lens uygulamasıyla OneNote uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Office Lens Tanıtım Videosu'nu izleyerek de uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Office Lens Tanıtım Videosu


PAYLAŞ