Casper Excalibur G900 ön satışta sunuldu - Haberler - indir.com

Casper Excalibur G900 ön satışta sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Türkiye’nin önde gelen teknoloji markalarından olan Casper, yüksek performans ve hız isteyen oyuncular için yeni oyuncu bilgisayarı Excalibur G900 modelini ön siparişe sundu. Ön siparişe açılması ile beraber modelin sahip olduğu teknik detaylarda belli olmuş oldu. Bilgisayar dünyasında oyuncular ve e-spor uzmanları rekabette en iyi avantajı sağlamak adına en iyi donanıma ve performansa sahip olmak istiyorlar. En iyi sonuç ve performans ile beraber düşük gecikme ve en az dikkat dağıtan efektlere ihtiyaçları oluyor. Son model GPU’lar tarafından desteklenen yüksek kare hızları ve Hertz değerleri bu noktada oyunculara üstünlük sağlayabiliyor. 240 Hz ekranı ve RTX ekran kartı modeline sahip yeni Excalibur G900 modeli ise bu noktada oyuncuların ihtiyaç duydukları tüm donanım ve teknolojiye sahip bir dizüstü bilgisayar.

Casper Excalibur G900 donanım ve tasarım özellikleri

Bilgisayar sektörünün lideri Casper olduBilgisayar sektörünün lideri Casper oldu

Özellikle rekabetçi oyunlara yönelik bilgisayar alınırken, hertz değeri oldukça önemseniyor. 1 saniyede ekranda gösterilen kare sayısına hertz deniyor. Ne kadar çok kare gösterilir ise ekranda o kadar hızlı anlamına gelmektedir. Bu sayede bir avantaj sağlayabiliyorsunuz. Rakibinizin 60 Hz sizin ise 144 yada 240 Hz gibi özellikleriniz görüntüyü 1 saniye içinde ekranda gördüğünüz için saniye bazı olarak daha avantajlı olacaksınız ve karşınızdaki oyuncuya daha hızlı tepki verebileceksiniz. Ekran teknolojisin noktasında Casper ise Excalibur G900 modelinde 240 Hz özelliğini sunuyor.

Ekran tepkime süresinde ise 4ms tepkime süresi ile oldukça akıcı bir ekran deneyimi sunuyor. Oyunda almış olduğunuz tepkime süresi görüntü kalitesine de direkt bir şekilde etki ediyor. Excalibur G900 modelinin performans tarafında geldiğimizde ise güçlü bir ekran kartı detayları görüyoruz. 4 farklı ekran kartı ile NVIDA’nın Turing mimarisinden GTX ve RTX ekran kartları ile alınabiliyor. 8 GB’a kadar artan ekran kartı belleği ile ise oldukça avantajlı oluyorsunuz. 240 Hz ekran ve GeForce GPU özellikleri ile Excalibur G900, Fortnite, Warzone, PUBG ve Killzone gibi yüksek hız gerektiren oyunlar test edildiği zaman oldukça akıcı ve yüksek performans sergiliyor.

10.nesil yeni işlemci ile oyun performansında üst seviye bir model olacak olan Excalibur G900 modeli güçlü özellikleri ile ön satışa sunuldu.


Casper Via S8 Plus satışa çıkıyorCasper Via S8 Plus satışa çıkıyor

PAYLAŞ