Canon'un aynasız fotoğraf makinesi EOS R3'ü duyurdu - Haberler - indir.com

Canon'un aynasız fotoğraf makinesi EOS R3'ü duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 15:31:04
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Fotoğraf makinesi denildiği zaman akla gelen ilk üretici şirketlerden olan Canon, EOS R3 için ilk resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Nikon Z9 modelin sonrasında Canon EOS R3 modeli de aynasız fotoğraf makinesi için beklenen geliştirmelere sahip olarak duyurusu yapıldı. Nikon Z9 ile olan benzer gövde yapısı ile dikkat çeken bu yeni aynasız fotoğraf makinesi Canon EOS R3, artık kesin olarak gelecek bir model diyebiliriz. İlk sızıntısı dün gerçekleştirilen bu yeni tam kare aynasız fotoğraf makinesi, şirketin ilk bilgilerine göre saniyede 30 kare seri çekim yapabilecek. İçerisinde bulunacak olan Stacked CMOS sensörü ile yüksek çekim hızını düşük Rolling shutter kayması ile birleştiriyor. EOS R3 bu sayede çekimde elektronik vizör kararması yapmıyor.

Canon EOS R3 hakkında ilk duyuru yapıldı

Xiaomi, Nikon, Canon ya da Hasselblad'la ortaklık yapabilir!Xiaomi, Nikon, Canon ya da Hasselblad'la ortaklık yapabilir!

Lensleri değiştirilebilir olan tam kare sensörlü aynasız fotoğraf makinesi EOS R3, yüksek tutuşa sahip dikkat çekici bir gövde yapısı ile geliyor. Üzerinde birçok programlanabilir butona sahip olan gövdenin direkt olarak profesyonellere hitap ettiğini belirtelim. Modelin arkası ise henüz gösterilmiş değil. Sadece geliştirilme duyurusu ile yapılan bu açıklama da çok fazla detaya yer verilmiş değil. Eye Control AF özelliğine de sahip olacağı belirtiliyor. Bu özelliğin detayları da belli olmazken, göz konumuna göre netleme yapacağı ifade ediliyor.

Canon bu modeli ile beraber bokeh ayarlı RF aynasız sistemlere özel Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM lensi de tanıttı.


Fidye saldırılarının son kurbanı Canon :10TB kullanıcı verisi çalındıFidye saldırılarının son kurbanı Canon :10TB kullanıcı verisi çalındı
Canon fotoğraf makinelerine Google Fotoğraflar desteği geldiCanon fotoğraf makinelerine Google Fotoğraflar desteği geldi

PAYLAŞ