Call of Duty: Modern Warfare’e 3v3 Gunfight Modu ekleniyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare’e 3v3 Gunfight Modu ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 19:35:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en çok oynan FPS oyunları arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare’e yeni bir oyun modu geliyor. Artık oyuncular “Gunfight” modunda artık 3’e 3 mücadeleler verebilecekler. 

Call of Duty: Modern Warfare’ın en ilgi çekici oyun modlarından biri olan "Gunfight modu” yakında yep yeni bir seçenekle kullanıcıların karşısına çıkacak. Çıkış yaptığı günden beri FPS severler tarafından en çok oynan oyunlar arasında olan Call of Duty: Modern Warfare’a 3x modu geleceği oyunun yapımcısı Inftinity Ward tarafından doğrulandı.  

Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecekCall of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek

Yeni oyun modunun ne zaman kullanıcılarıyla bulaşacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmasa da, yeni oyun modu geliştirici listenin en üst sırasında yer alıyor. Şuan da yapım aşaması devam etmekte olan yeni modun en kısa zamanda oyunseverlere sunulması bekleniyor. Şirketin 2020 senesi için yayınlamış olduğu topluluk güncellemesiyle ortaya çıkan listede bu özelliğe ek olarak Gunfight Turnuvası modunun ve ek loadout slotları olacağı açıklandı. 

Konuyu Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla açıklayan Inftinity Ward “2020 yılındaki ilk topluluk güncellememiz yayında! Üstünde çalıştığımız şeyler, takip ettiğimiz bilinen sorunlar ve daha fazlası hakkında detaylar için blogumuza giden bağlantıya tıklayın!” açıklamasıyla oyunseverleri yeniliklerden haberdar etti. 

Inftinity Ward’ın listesinde yer alan bilgilere göre artık Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları “Gunfight” modunda 3x3 modunda mücadele verebilecekler. Bildiğiniz gibi bu mod şuanda 1x1 mücadeleler verebiliyorlar.  

Call of Duty: Modern Warfare 500 milyon saat oynandı!

Bunun yanı sıra oyuncuların Loadout için 5 slotu olan envanter sorununu da ortadan kalkacak gibi duruyor. 10 Ocak tarihinde yayınlanacak yeni güncellemeyle birlikte ek slotlar sunacak olan Inftinity Ward bu şekilde oyunseverlerin oyun deneyimini de iyileştirmeyi hedefliyor. 

Bunun yanı sıra “Gunfight” modu için turnuva modu da hazırlıyor. Kasım ayında beta sürümün gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun olan Inftinity Ward, turnuvayı oyuna geri getirmeyi planladığını açıkladı. Bu turnuvallarla birlikte yeni ödüller de sunacak olan Inftinity Ward, oyunda 2 kat silah tecrübesi, 2 kat tecrübe ve 2 kat Tier kazanılacak etkinlikler düzenleneceğini de açıkladı. Bu listeyi “gelecek olan şeylerden tadımlık” olarak nitelendiren Inftinity Ward’ın Call of Duty: Modern Warfare için yeni özellikleri hakkında bilgi edindikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

 


Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildiCall of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale haritası keşfedildi
Call of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldiCall of Duty: Modern Warfare, kar topu savaşı geldi

PAYLAŞ