Call of Duty: Modern Warfare rekorları ile 2019'a damga vurmaya devam ediyor - Haberler - indir.com

Call of Duty: Modern Warfare rekorları ile 2019'a damga vurmaya devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-04 14:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Sevilen FPS serisi Call of Duty’nin en yeni oyunu olan Modern Warfare 2019 çıkışı ile beraber tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Oyunun satış rakamları oldukça iyi giderken, bu noktada 2019’a damga vurmuşa benziyor. Çıkışından bu yana oldukça iddialı bir yapım olan Modern Warfare, sahip olduğu yeni satış rakamları ile de yükselişini sürdürüyor. Satış başarısıyla tekrar gündeme gelen oyun için Activision yeni veriler paylaştı. Kırmış olduğu rekorlar ve ilk üç günlük oyun gelirleri de söz konusu raporda açıklanıyor. Resmi açıklamaya bakacak olursak oyunun ilk üç gününde 600 milyon doların üzerinde bir gelir elde ettiğini ve açıklamada ise “Joker’in açılış gelirinin iki katından daha fazla” şeklinde bir not da yer alıyor. Bu üç günlük rekor ayrıca rekorları da beraberinde getiriyor.

Call of Duty Modern Warfare Rekor Kırmaya Devam Ediyor

 

Call Of Duty: Modern Warfare için ön indirme bugün başlayacak! Çıkış saati kaç?Call Of Duty: Modern Warfare için ön indirme bugün başlayacak! Çıkış saati kaç?

Congratulations to @InfinityWard and all the teams involved on an incredible game and its spectacular launch. Thank you to the #CallofDuty community for your incredible support.#ModernWarfare delivers a blockbuster opening weekend: https://t.co/bdbaLv5sdD pic.twitter.com/FVHTuwcVIH — Activision (@Activision) 30 Ekim 2019

 

 

Oyun 2019’un en çok satan Premium oyunu olmayı başarıyor. Diğer yandan Activision tarihinin en büyük açılış rekoruna sahip olan oyun oluyor. PC tarafında oldukça büyük bir açılış ile gündeme düşen oyun ilk üç günde konsollarda da en fazla satan CoD oyunu olmayı başarıyor. Diğer yandan ilk üç günlük satışları PS4 rekoru da kırıyor. Modern Warfare PS4’te dijital olarak en yüksek satış rakamına ulaşan oyun olmayı başarıyor. Ayrıca oyun PS4’ün en çok ön sipariş alan oyunu da olmayı başarıyor.

Call of Duty Modern Warfare oyunu ülkemizde PS4 tarafında 469 TL’lik fiyat etiketi ve Xbox tarafında ise 472 TL’lik fiyat etiketine sahip durumda. PC oyuncuları için ise şuan için battle.net internet sitesi üzerinden 60 euro fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Bakalım oyun bu başarı ivmesini ne kadar daha sürdürecek göreceğiz.


Call of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk golCall of Duty Mobile'dan PUBG Mobile’a ilk gol
Call of Duty: Modern Warfare Killstreak ödülleri ile şaşırttıCall of Duty: Modern Warfare Killstreak ödülleri ile şaşırttı

PAYLAŞ