Call of Duty: Mobile, Bilgisayardan da oynanabilecek - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile, Bilgisayardan da oynanabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 15:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en sevilen online oyunlarından olan Call of Duty’nin mobil versiyonu yakında mobil uygulama mağazalarında yerini alacak. Oyunun yayınlanmasına kısa bir zaman kala Call of Duty’nin mobil versiyonun GameLoop Android emülatörü  ile bilgisayarlar üzerinden de oynanabileceği öğrenildi. Ancak oyunun mobil versiyonunu bilgisayardan oynamak isteyen kullanıcı

Call of Duty ailesinin en yeni üyesi olan Call of Duty Mobile için geri sayım başladı. Merakla beklenen yeni oyun 1 Ekim tarihiyle mobil oyun mağazalarındaki yerini alacak. Oyunla ilgili oyunseverleri en çok heyecanlandıran detay ise oyunun hem mobil cihazlardan, hem de bilgisayarlardan oynanabilecek olması oldu. PUGB benzeri bir Battle Royal Modu bulunan Call of Duty 12 farklı haritaya sahip olacak. 100 kişilik maçların düzenleneceği Call of Duty’de dünyanın dört bir yanından oyunseverler birbirlerine meydan okuyabilecek.

Call of Duty Mobile Hakkında Yeni Detaylar Ortaya ÇıktıCall of Duty Mobile Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Call of Duty Mobile bilgisayardan oynanabilecek

Call of Duty Mobile incelemesi!

GameLoop tarafından bugün yapılan açıklamaya göre, oyun çıktığında Gameloop tarafından fare, klavye ve özel anahtar haritalama desteğine sahip olacak. Kısacası Call of Duty’ı bilgisayardan oynamak isteyen kullanıcıların Android emülatörü olan GameLoop’u bilgisayarlarına indirmeleri gerekiyor. GameLoop ile Call of Duty Mobile’ı bilgisayarından oynamak isteyen kullanıcılar sunucular tarafından otomatik olarak algılanarak kendileri gibi emülatör aracılığıyla oyun oynayanlarla eşleştirilecekler. Bu sayede mobil oyuncuların ve bilgisayar oyuncularının arasındaki eşitsizlikte tamamen ortadan kalkacak.

Battle Royal modunda oyun oynamayı sevenler için OUGB Mobile ve Fortnite gibi oyunlardan sonra, mobil oyun dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Call of Duty, yarın itibariyle mobil oyun mağazalarından indirilebilecek. Yüksek sistem gereksinimlerine sahip olmadığı açıklanan Call of Duty’nin tüm bilgisayarlardan oynanabileceği açıklandı.


Call of Duty: Mobile çıkış tarihi belli oldu!Call of Duty: Mobile çıkış tarihi belli oldu!
 Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı

PAYLAŞ