Cadillac, tamamen elektrikli ilk otomobilini duyurdu - Haberler - indir.com

Cadillac, tamamen elektrikli ilk otomobilini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 16:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Araba sektörünün en önemli isimlerinden bir tanesi olan Cadillac, elektrikli araba sektöründe yer almak için kollarını sıvıyor. Hakkında ok fazla bilgiye sahip olunmayan arabanın duyurusu ise Detroit Auto Shows'da yapıldı. 

Daha önceden hibrit araçlar ve konseptler tasarlamış olsa da elektrikli araba sektöründe göremediğimiz markalardan bir tanesi de Cadillac idi. Bu durum öyle görünüyor ki çok yakın bir tarihte değişecek. Hatta bundan böyle Cadillac logosu olan elektrikli arabalarda yollarda görülmeye başlanacak. Cadillac'ın ana firması olan GM tarafından yapılan bir açıklamaya göre firma, elektrikli otomobil sektörüne sağlam bir şekilde giriş yaparak kendinden fazlasıyla bahsettirecek. Üstelik şirket bu konuda oldukça ciddi. Şirket yeni elektrikli aracın ilk görüntülerini bile daha şimdiden yayınlamış durumda. 

Dubai'nin Yeni Elektrikli Otomobil Atılımı!Dubai'nin Yeni Elektrikli Otomobil Atılımı!

Avrupa pazarına uygun fiyatlı elektrikli otomobiller geliyor

Cadillac'ın yeni arabası crossover olacak 

Şu an için araç hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz. Bildiğimiz bilgiler arasında GM'in yeni elektrikli araba mimarisinin kullanılacağı ilk araç olacağını biliyoruz. Bu bahsi geçem mimariyi kullanarak önden çekişli, arka tarafından itişli veya 4 çekere araçlar üretebilmek adına tek yapılması gereken şey arabanın bataryasını en uygun bir şekilde değiştirmiş olacak. GM tarafından edindiğimiz bilgiye göre bu platform sayesinde müşterilerinin taleplerine cevap verebilmek adına, yeni elektrikli araçlara yönelik geri bildirim üzerine oturtulmuş düzeltmeler yapmak mümkün hale gelecek. Yeni bir arabanın ilki olaca olan Cadillac'ın, kısaca yeni arabası crossover olacak. 


Yerli elektrikli otomobil gün yüzüne çıktıYerli elektrikli otomobil gün yüzüne çıktı
Volkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası AçıyorVolkswagen Elektrikli Otomobil Fabrikası Açıyor
Avrupa pazarına uygun fiyatlı elektrikli otomobil geliyorAvrupa pazarına uygun fiyatlı elektrikli otomobil geliyor

PAYLAŞ