Büyük World of Warcraft güncellemesiyle gelecek tüm yenilikler - Haberler - indir.com

Büyük World of Warcraft güncellemesiyle gelecek tüm yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-08 16:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan World of Warcraft, yeni bir güncelleme ile oyuncuların performans deneyimini artırmaya hazırlanıyor. Yakın zaman da gelecek olan güncelleme ile beraber oyuna birçok yenilik dahil edilecek. Bu da elbette ki oyuncular için sevindirici bir haberdir. Blizzard stüdyosu, World of Warcraft oyunu için gelecek olan bir sonraki büyük yamayı açıkladı. Visions of N'zoth şeklinde adlandırılan 8.3 güncellemesi bugün itibariyle teste açılacak.Söz konusu bu güncelleme oyuna birçok yeni özellik katacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar oyun performanslarını çok daha profesyonel düzeye taşıyacaklar. 

Yapılacak olan güncelleme ile beraber oyuna iki farklı ırk ekleniyor. Horde cephesi için tilkiye benzer bir hayvan olan Vulpera; Alliance cephesi için ise diğerinin aksine robotik bir ırk olarak nitelendirilen Mechagnomes eklenecek. Bu her iki ırkta oyuna farklı bir hava kazandırıyor. Yukarıda saydığımız özelliklerin yanı sıra aynı zamanda geliştirici ekip, oyuncuların oyun içi alışverişlerini daha kolay hale getirmek için daha önce vaad ettiği müzayede evini de oyuna dahil ediyor. Bu özelliklere ilave olarak oyuncuların uzun süredir beklediği bazı değişiklikler de oyunda yerini alıyor. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan World of Warcraft oyunu bu yenilikler ile beraber oyunculara farklı yenilikler de sunmayı başarıyor. 

WORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT WARLORDS OF DRAENOR sistem gereksinimleri

Güncellemenin getirdiği diğer yenilikler

World of Warcraft oyununa yapılan güncelleme ile beraber gelen yeni özellikler sadece bunlar ile de yetmiyor. Yeni yama ile beraber oyuna bir baskın modu da ekleniyor. bu yeni baskının adı Ny’alotha olarak belirlendi. Söz konusu bu baskın eski Tanrı N'zoth'a karşı son mücadele olarak sonuçlanacak ve 12 boss'u içerecek. Bununla beraber dünyasında bir takım farklılıklarda yapılacak. En dikkat çeken farklılık ise Uldum ve Vale of Eternal Blossoms bölgelerinin Eski Tanrı'nın saldırıları altında kalacak olmasıdır. Oyuncular uzun süredir Vale of Eternal Blossoms alanının ihtişamlı platformunu bekliyordu. Yapılan değişiklikler ile beraber bu özellikte artık kullanıcılar için aktif hale getirilecek. 

Oyunun güncellemesi ile beraber Visions of N’Zoth, başkentler Stormwind ve Orgimmar gibi alanlarda bir takım zorluklar yer alacak. Oyunun bu moduna tek kişi ya da beş kişilik bir grup ile dahil olacaksınız ve sonuç olarak başarılı olduğunuzda size güçlendirme özelliğine sahip olan bir pelerin verilecek. Ödüller sadece size değil, Goblin ve Worgen ırkları da sizin gibi ödüllendirilecekler. Onların ödülü ise onlara özgü olan kozmetik seti olarak değerlendirilen bir tür miras zırh olacak. Bu sayede onları öldürmek daha da zorlaşacak. Ağustos ayı içerisinde Blizzard şirketi, World of Warcraft Classic oyununu sunmuştu. Bununla beraber birçok oyuncu, söz konusu bu oyunun eski versiyonuna geçiş yapmayı tercih etti ve deneyimlerini burada yaşadılar. Classic versiyonu yayınlandığından beri bu versiyona gelen ilk güncelleme 8.3 olacak. Oyun ile beraber hem aksiyonu hem de macerayı yaşamaya hazır olun. 

 

 


İlgili uygulamalar
WORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleriWORLD OF WARCRAFT 5.0 sistem gereksinimleri
World of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli OlduWorld of Warcraft Classic Çıkış Tarihi Belli Oldu
World of Warcraft’ın Yapımcıları WoW Classic Oynuyor!World of Warcraft’ın Yapımcıları WoW Classic Oynuyor!

PAYLAŞ