Borderlands bu hafta Epic Games'te ücretsiz - Haberler - indir.com

Borderlands bu hafta Epic Games'te ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-29 16:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Epic Games Store'un bu hafta vermiş olduğu ücretsiz oyun dün (perşembe) belli oldu. Boderlands 2 ve Borderlands The Pre-Sequel oyunlarını içeren Borderlands The Handsome Collection paketi ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Her hafta perşembe günü yeni bir oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtan Epic Games Store'un bu hafta ücretsiz vereceği oyun belli oldu. Ücretsiz verilecek oyun Borderlands: The Handsome Collection, sitede yayınlandı. Boderlands 2 ve Borderlands The Pre-Sequel oyunlarını içeren bu paketi 4 Haziran 2020 saat 17.59'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ücretsiz şekilde kütüphanenize ekleyeceğiniz oyunlar ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

OnePlus, OnePlus 8 için Epic Games ile ortaklık kurduOnePlus, OnePlus 8 için Epic Games ile ortaklık kurdu

Oyunu ücretsiz bir şekilde edinmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ya da Epic Games Launcher uygulamasından giriş yapmalı ve oyunu kütüphanenize eklemelisiniz.

Epic Games Store geçtiğimiz hafta Civilization VI'yı, bir önceki hafta da büyük bir hayran kitlesi olan Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA V'i ücretsiz olarak dağıttı. Firmanın 4 Haziran'da dağıtacağı ücretsiz oyun ise Ark: Survival Evolved olacak. Öte yandan Epic'in Mega İndirim olarak adlandırdığı indirimleri devam ediyor. 11 Haziran tarihine kadar oyunları indirimli olarak satın alabilirsiniz. Her kullanıcıya ücretsiz indirim kuponu dağıtılıyor. Bu kuponu kullanarak her 80 TL ve üzerindeki alışverişinizde 60 TL indirimden yararlanabilirsiniz.


GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişmeGTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişme

PAYLAŞ