Blizzcon Online herkes için ücretsiz olacak - Haberler - indir.com

Blizzcon Online herkes için ücretsiz olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-05 21:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her yıl Blizzard tarafından düzenlenen Blizzcon, bu sene yaşanan pandemiden dolayı üzücü bir şekilde iptal edildi. Eylül ayında 2021 yılı için Blizzcon, Online adı altında Şubat ayında düzenlenecek olan bir etkinlik ile ilgili yeni bir bilgi geldi. Şirketin başkanlığını yapan J. Allen Brack, YouTube üzerinden yayınladığı bir videoda çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek etkinliğin tamamen ücretsiz olacağını açıkladı.

Blizzcon Online herkes için ücretsiz olacak

19-20 Şubat 2021 tarihinde düzenleneceği düşünülen etkinlik için önceki yıllarda kullanılan sanal bilet sistemi olmayacak. Bunun yerine etkinliğe erişim sağlamak isteyen herkes bunu evlerinden hiçbir ücret ödemeden tamamen ücretsiz bir şekilde yapacak. Bu hiç kuşkusuz ödenen biletlerle yapılan bazı ödül dağıtımlarını da negatif olarak etkileyebilir. Bu pürüzün nasıl çözüleceği ise ilerleyen günlerde daha da net bir hal alacak. 

Blizzard'ın düzenlediği BlizzCon etkinliği geliyor!Blizzard'ın düzenlediği BlizzCon etkinliği geliyor!

Brack ayrıca yayınladığı videoda Blizzard çalışanlarının %95’inin şu anda evden çalıştığını ortaya koydu. Ve gelecek sene düzenlenecek etkinliğin bu sebepten önceki yıllara kıyasla oldukça farklı olacağını ifade etti. Blizzcon Online etkinliğinde Blizzard’ın duyurduğu birçok yeni oyunu ile ilgili bilgiler vermesi bekleniyor. Bunların arasında Diablo IV, Diablo serisinin mobil oyunu Diablo Immortal ve Overwatch 2 ile ilgili daha fazla bilginin etkinlik sırasında verilmesi bekleniyor. Öte yandan World of Warcraft’a gelecek olan Shadowlands güncellemesinin de 2020 yılının sonuna yetişeceğini de belirtmekte fayda vardır.



PAYLAŞ