Bitcoin madenciliği kiliselere de girdi - Haberler - indir.com

Bitcoin madenciliği kiliselere de girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 13:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Bitcoin madencilik faaliyetleri her ne kadar eski günlerindeki kadar yoğun olmasa da Rusya’daki bir kilisede madencilik yapıldığı tespit edildi. İşte tüm dünyanın yakından takip ettiği olayla ilgili detaylar.

Rusya’da bir kilisede madencilik yapıldığına yönelik iddiaları araştıran Rusya güvenlik yetkilileri, yaptıkları soruşturma sonrasında olayın doğruluğunu kanıtladı. Yapılan araştırmalarda kilise elektriği kullanılarak madencilik yapıldığı tespit edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Madencilik faaliyetlerinin kişileri elektrik masrafı nedeniyle illegal yollara yönlendirdiği bir kez daha görülürken yüksek para cezası kesildi.

Her geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldıHer geçen gün zorlaşan Bitcoin üretiminde en zorlu seviyelere ulaşıldı

Hackerlar Microsoft Word üzerinden bitcoin madenciliği yapıyor

Elektrik şirketi fark etti

Kilisedeki elektrik tüketimi ile ilgili durum elektrik şirketi tarafından fark edildi. Kilisede kullanılan elektriğin Mayıs ve Ağustos ayları içerisinde çok yüksek seviyelere çıktığı görüldükten sonra konuyla ilgili yakın takip başlatıldı. Kilise gibi dini bir alanda böylesine illegal işlemlerin yapılması ülkede büyük bir tartışma yaratırken 15 bin dolar para cezasının kesildiği öğrenildi. Madencilik faaliyetlerini yapan kişilerin isimleri ise gizli tutuldu.

Bitcoin Nedir? Bitcoin Madenciliği Nasıl Yapılır?


Facebook Bitcoin yasağını kaldırıyorFacebook Bitcoin yasağını kaldırıyor
Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!Bitcoin suç örgütlerine kolaylık sağlıyor!
Bitcoin 25 bin dolar olacak!Bitcoin 25 bin dolar olacak!

Melih Güney ile Bitcoin Geleceği Hakkında Konuştuk


PAYLAŞ