Bitcoin, 50 bin doların üzerine çıktı - Haberler - indir.com

Bitcoin, 50 bin doların üzerine çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 20:49:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para dünyasında hareketli zamanlar yaşanmaya devam ediyor. Popüler kripto para birimi Bitcoin, haftaya yükselişle başlarken, Mayın ayından bu zamana ilk kez 50 bin doların üzerine çıkan Bitcoin, 50 bin 419 dolara kadar yükseliş sergiledi. Bu yükseliş, altcoinleri de olumlu yönde etkiledi ve yükselişe geçti. Yatırımcıların, yükselişin nereye kadar devam edeceği ise merak ediliyor. Son yılların en tartışmalı yatırım aracı olan kripto para birimlerinin zirvesi olan Bitcoin, psikolojik sınırı aşmayı başardı. Son 3 aydır ciddi değerler kaybeden Bitcoin, son haftalarda toparlanmaya başlaması sonrasında şimdi de 50 bin doların üzerine çıktı. 50 bin 419 dolardan işlem gören Bitcoin, saat 10:00 itibari ile 50 bin 165 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bitcoin’in ulaştığı bu değer Temmuz ayının en düşük seviyesinden yüzde 72 daha yüksek olmayı başarıyor.

Bitcoin, hatırlayacak olursak son olarak Mayın ayının ortasında 50 bin doların üzerine çıkmıştı. Sonraki süreçte ise düşüş trendine giriş yapan kripto para, 30 bin dolara kadar gerilemişti. Ancak son yükseliş yatırımcıları sevindirirken, altcoin yatırımcılarını da mutlu etmiş oldu.

Bitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyorBitcoin 9 Haziran’dan beri en büyük günlük fiyat artışını yaşıyor

Bitcoin ve genel piyasaya yükselişe geçti

Coinmarketcap kontollerine göre kripto para piyasası genel yükseliş trendine girmiş gözüküyor. Bu noktada dünyanın en büyük 10 kripto para biriminden 2 tanesi son 24 saatte değer kaybederken, diğer birimler ise yükselişe geçti. Düşüş yapan birimler ise Ripple ve Solana olarak karşımıza çıkıyor. Genel tabloda ise Ethereum 3227 dolar, Cardono’nun 2.80 dolar, Binance Coin, 479 dolar, Ripple’ın 1.24 dolar, Dogecoin 0.32 dolar, Polkadot’un 28.25 dolar, solana’nın ise 73.74 dolardan işlem gördüğünü görüyoruz. Bitcoin’de yaşanan bu yükseliş altcoinlere de yansırken, BTC’den yeni bir tüm zamanların en yüksek fiyatı gelir mi merak ediliyor.


Bitcoin tekrardan yukarı yönlü ivmeleniyor!Bitcoin tekrardan yukarı yönlü ivmeleniyor!
Bitcoin her geçen gün yükselmeye devam ediyorBitcoin her geçen gün yükselmeye devam ediyor

PAYLAŞ