BiSU’dan yeni nesil market alışverişi - Haberler - indir.com

BiSU’dan yeni nesil market alışverişi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 21:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

2015 senesinde faaliyete başlayan BiSU projesi hizmet alanlarını genişletmeye devam ediyor. Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için İstegelsin’le yeni bir iş birliğine imza atan BiSU “Bi’liste” özelliğini tanıttı.

Tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için 2015 senesinde faaliyete başlayan BiSU kısa süre içerisinde büyüyen projelerden. Daha çok kişiye hizmet edebilmek için Türkiye’nin pek çok bölgesinde şubeler açan şirket 35 ilde yaklaşık 200 bin haneye su dağıtımı yapıyor. 50’den fazla markaya ev sahipliği yapan BiSU online market sektöründe büyümeye devam ediyor. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için İstegelsin’le yeni bir operasyonel iş birliğine imza atan BİSU 7000’nin üzerinde ürün kapasitesiyle kullanıcılarına kolaylık sağlamak için “Bi’liste” özelliğini tanıttı.

Su Siparişi Uygulaması: BiSuSu Siparişi Uygulaması: BiSu

Bi’liste’yle tek tuşta market alışverişi

Yaklaşık 5 senedir faaliyette olan ve su siparişlerinizi tek bir tuşla 1 saniye içerisinde verebilmelerinizi sağlayan BiSU aynı deneyimi Bi’market’te oluşturduğu hazır alışveriş listeleriyle sağlamayı hedefliyor. Kullanıcıları market alışverişinde pratikleştirerek zaman kazanmanıza yardımcı olacak Bi’market aynı zamanda sunduğu Bi’lise özelliği sayesinde alışverişlerinizi tek tıkla tamamlamanızı sağlıyor. Ev taşırken lazım olacak malzemelerden” oluşan alışveriş listelerinden “harika bir İtalyan akşamı hazırlamak için gereken ürünler ve tariflere” kadar onlarca liste Bi’liste özelliği kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Market Alışverişi Yapabileceğiniz En İyi Uygulamalar

Bi’market Ankara ve İzmir’de hizmete girdi

Kullanıcılarına yeni nesil bir alışveriş deneyimi sunan Bi’market operasyonel ve teknolojik iş ortağı İstegelsin’le birlikte kısa süre önce İzmit ve Ankara’ya açıldığını duyurdu. Online market alışverişi pazarında sürekli yeniliklerin peşinden koşan bir marka olmayı sürdüreceklerini belirten “BiSU kurucu ortağı Ergin ÜNER” Bi'market hakkında "BiSU konsepti olarak ekosistemde kabul görmüş olan “tek tuşla sipariş” deneyimini online market alışverişine adapte edebilmek için ekip olarak çok çalıştık. Kullanıcılarımızın hayatını daha da kolaylaştıracağımıza inanıyorum. Offline market alışverişi deneyiminden bağımsız tamamen yenilikçi ve tamamen online bu konsepti Türkiye’de ilk defa uygulayan marka olduğumuz için de oldukça mutluyum. Bi’market’le ilk ayımızda 87.777 ürünü kullanıcılarımıza ulaştırdık. Hızla büyüyoruz ve hizmet verdiğimiz İstanbul, İzmit ve Ankara’daki kullanıcılarımızın alışveriş süreçlerini daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz, yakında farklı sürprizlerimiz de olacak. En kısa sürede BiSU’nun hizmet verdiği 35 şehirde de Bi’market’i kullanıcılarımızla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. ” açıklamasını yaptı.

 

 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ