Binance TR’den “Buharlaştı” İddialarına Açıklama Geldi! - Haberler - indir.com

Binance TR’den “Buharlaştı” İddialarına Açıklama Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-11 17:35:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Binance Türkiye hesabındaki Beşir B. İsimli iş insanının hesabındaki 240 bin doların başka hesaplara bilgisi dışında transfer edildiğini söylemesiyle başlayan olaylara Binance TR hesabından resmi bir açıklama geldi.

Tüm resmi kanallarda yer bulan açıklamada, iddiaların asılsız olduğu ve olayla ilgili yapılan incelemelerde Beşir B. İsimli kullanıcının herhangi bir alacağının bulunmadığı ifade edildi.

“Gerçek Dışı”

Binance TR tarafından yapılan açıklamada, üzerinde en çok durulan konulardan birisi olayların “gerçek dışı” olmasıydı. Açıklamada gündemde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamaya göre Beşir B.’ye ait hesapta yer alan 240 bin dolarlık tutar, tamamen kullanıcının kendi rızası, isteği ve onayıyla gerçekleşti. Üstelik tüm bu işlemlerin kullanıcının kendi cihazları üzerinden gerçekleştirildiği de belirtildi.

“Mahkeme Bizden Konuyla ilgili Bilgi İstemedi”

Olayla ilgili olarak şu anda yargı süreci başlamazken, Beşir B.’nin Binance TR’nin hesaplarına karşılık haciz getirmesiyle birlikte şirketin durumdan haberdar olduğu belirtildi.

“Yasal Yollara Başvurulacak!”

“Değerli Kullanıcılarımız, Şirketimiz hakkında bugün bazı yayın organlarında yer alan asılsız haber ve iddialara ilişkin sizleri bilgilendirmek isteriz. Bu asılsız haber nedeniyle bütün ilgililer hakkında hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtiriz. Saygılarımızla” denilerek resmi kanallar aracılığıyla yapılan açıklamanın tam metni ise şöyle;

Taraflar için önümüzdeki günlerde yargı süreci kapsamında durumun netliğe kavuşturulması bekleniyor. Ancak Beşir B. İddialarının şirket tarafından herhangi bir şekilde kabul edilmemesi ise dikkat çekti.





PAYLAŞ