Bakır-Altın Renkli Nokia 8 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Bakır-Altın Renkli Nokia 8 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-25 19:00:24
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Nokia'nın yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia 8 hakkında yeni görseller çıkmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının ve hayranlarının bir süredir beklediği Nokia 8 hakkında yeni detaylar bulunuyor. Söz konusu bu detaylar kapsamında Nokia 8'in yeni renk seçenekleri de gün yüzüne çıktı. İlk olarak ortaya çıkan görsellere göre fotoğraflarda mavi renkli bir gövdenin bulunduğunu ifade ediliyor. Ancak yeni çıkan görseller kapsamında Nokia 8 modelinin bakır ve altın renkli gövdeye sahip bir versiyonu gözüküyor.

Bakır-altın renk seçenekleri ile dikkat çekici bir modele sahip olan Nokia 8'in beklenen teknin özellikleri de gün yüzüne çıkmış durumda. Bu kapsamda Nokia 8 cihazında 5.3 inç büyüklüğüne sahip QHD bir ekran çözünürlüğü ile gelmesi bekleniyor. Diğer yandan 6 GB RAM kapasitesine sahip olacak olması beklenen modelde işletim sistemi olarak Android 7.1.1 Nougat yüklü olarak gelmesi düşünülüyor. İşlemci tarafına baktığımızda ise Samsung Galaxy S8 ailesinde yer alan güçlü işlemci modeli Snapdragon 835'in Nokia 8'e eşlik etmesi bekleniyor.

Grafik yonga seti olarak Adreno 540 işlemcisi kullanılması beklenen modelde selfie kamerası olarak 12 megapiksellik bir sensörün yer alacağı ifade ediliyor. Bulundurduğu IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıyla gelen modelin resmi bilgilerine ise 31 Temmuz tarihi ile ulaşabileceğiz. Bu kapsamda güçlü özelliklere sahip olacağı düşünülen Nokia 8 hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar. Cihaz hakkında gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ