Asus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyuruldu - Haberler - indir.com

Asus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 16:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda daha yaygın bir şekilde görmeye devam ettiğimiz oyuncu telefonlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden Asus’un ROG Phone 2 adlı modelinin çıkış tarihi ve bazı detayları ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl ilk sürümü tanıtılan ve Asus’un mobil pazardaki en etkili cihazlarından birisi olan ROG Phone, Asya pazarında oldukça ilgi görmüştü. Baktığımız zaman ülkemizde fazla ilgi görmeyen Asus’un bu ROG Phone modeli yine de şirketi umutlandırmaya yetmişti. Şimdi ise serinin yeni modeli yine oyunculara yönelik olacak ve bu söz konusu ROG Phone 2 cihazının tanıtım tarihi belli olmuş durumda diyebiliriz.

ASUS Rog Phone 2 Detayları Belli Oldu

Asus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü TanıttıAsus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü Tanıttı

Tayvanlı şirket Asus’un Weibo hesabı üzerinde yayınlanan bir paylaşımına göre ROG Phone 2 modelinin 23 Temmuz’da tanıtılacağı doğrulanıyor. Bir süre önce cihaza dair özellikler tarafında modelde 120 Hz’lik bir ekranla kullanıcılara sunulacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise doğrulanan ROG Phone 2 modelinin 30W hızlı şarj desteği ile geleceği belirtiliyor. Hakkında çok fazla bilgi yer almayan bu modelin özellikleri için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Oyuncu akıllı telefonları tarafında pazarda önemli bir yeri bulunan Asus ROG Phone 2 cihazı sunacağı gerek tasarım gerekse donanımlar ile üst seviye bir cihaz olacak diyebiliriz. Bakalım cihazda ne gibi özellikler ile yenilikler olacak yakın zamanda göreceğiz.


Asus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını TanıttıAsus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı
Asus RTX 20 Super ekran kartlarını tanıttıAsus RTX 20 Super ekran kartlarını tanıttı

PAYLAŞ