Assassin’s Creed Valhalla’nın tanıtımı Ubisoft’a rekor kırdı - Haberler - indir.com

Assassin’s Creed Valhalla’nın tanıtımı Ubisoft’a rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-19 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Ubisoft’un son tanıtmış olduğu Assasin’s Creed Valhalla oyunu büyük bir heyecanla meraklıları tarafından bekleniyor. Şimdi ise oyunun yayınlanan fragman videosu izlenme rekoru kurdu. Valhalla tanıtım videosu ilk 10 günde 100 milyondan fazla izlendiğini belirten Ubisoft Mali İşler Müdürü Frederick Duguet, bu söz konusu fragmanın Ubisoft tarihindeki en çok izlenen tanıtım videosu olduğunu ifade etti. Ubisoft’un en çok satan oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed, bu yıl Valhalla sürümü ile beraber geri dönüyor.

Oyunun henüz çıkmasına bir süre varken, sadece tanıtım videosu ile beraber gündemde kalmayı başarmış gözüküyor. Bazı kişiler tarafından Valhalla sürümünün yıllardır alışık olunan suikastçı teması yapısındaki oyun serisine yakışmadığı belirtilirken, oyun tanıtım videosu ile beraber milyonlarca kişinin dikkatini çekmişe benziyor.

Assasins's Creed Valhalla tanıtıldıAssasins's Creed Valhalla tanıtıldı

Assassin’s Creed Valhalla fragmanı rekor izlenmeye erişti

İlk olarak 30 Nisan 2020 tarihinde Ubisoft tarafından yayınlanan söz konusu fragman 18 gün içerisinde YouTube’da 8 milyon 95 bin izlenmeye erişmişti. Bu izlenme rakamı ile beraber bile Ubisoft tarihinin en çok izlenen fragmanı olmayı başardı. Serinin son oyunu olan Valhalla fragmanı ilk 10 gün içerisinde ise 100 milyondan fazla izlenmeyi geride bıraktı. Ubisoft tarihinin en fazla izlenen fragmanı olan bu yeni yapımın izlenme rakamları olarak tek bir platformda kalmadığı ve çeşitli kanal ve platformlarda yayınlanarak toplam izlenme rakamı olarak algılanması gerektiği belirtiliyor.

Serinin şimdiye kadar ki en büyük haritasına sahip olacağı belirtilen Valhalla, temel olarak Vikingleri konu alan bir hikaye üzerine kurulu olacak. Oyunda dört İngiltere Krallığı boyunca New York ve Londra gibi birçok şehri keşfedebileceğimiz ifade ediliyor. Oyunda ayrıca 230 kilometre kare büyüklüğünde dev bir harita ile saatler süren oyun deneyimi olması hedefleniyor.


Assassin's Creed Valhalla, Xbox Series X'te 30FPS oynanabilecekAssassin's Creed Valhalla, Xbox Series X'te 30FPS oynanabilecek
Assassin’s Creed: Valhalla hakkında bilinmeyen detaylarAssassin’s Creed: Valhalla hakkında bilinmeyen detaylar

PAYLAŞ