Asphalt 8: Airborne Oyunu Artık Ücretsiz - Haberler - indir.com

Asphalt 8: Airborne Oyunu Artık Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mükemmel grafikleri, oyuncuları sürükleyici heyecanlı oyun hikayesi, akrobatik hareketleri en çılgın hali ile yapabilmenizi sağlayan fizik moturu gibi özelliklerin yanında dünyanın en iyi otomobil markalarının lisanslı bir şekilde oyunda yer alması ve oyun kontrollerinin kolay olması ile oldukça kaliteli bir oyun olan Asphalt 8: Airborne, mobil oyun piyasasındaki yerini pekiştirmek için tüm oyun severlere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

İlk çıktığı günlerde düşük bir fiyat ile satılmış olan oyunu artık tüm oyun severler Google Play Store ve iTunes mağazaları üzerinden telefonlarına ya da tablet bilgisayarlarına ücretsiz olarak indirerek oynayabilecekler. Ayrıca ücretsiz sunumun yanı sıra yeni güncelleme de yapılan Asphalt 8: Airborne' un daha fazla cihazda oynanabilmesi için pek çok cihaz ile uyumlu bir hale getirilmiş ve oyunda bulunan hatalar da giderilmiş durumda.

Ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz Asphalt 8: Airborne oyununu kullandığınız cihaza uygun olan ve aşağıda bulunan linklerden indirebilirsiniz.

Android için Asphalt 8: Airborne

iOS için Asphalt 8: Airborne





PAYLAŞ