Araç simülasyon oyunları 2020 - Haberler - indir.com

Araç simülasyon oyunları 2020

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-12 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Telefonunuzda hız dolu bir deneyim yaşamak ve kusursuz bir dünyada zaman geçirmek için tercih edeceğiniz araba yarış oyunları vardır. Bu oyunlar hakkında bilgi almak isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

En iyi yarış oyunları

  • Drive
  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B
  • Dr. Driving 2
  • Ultimate Car Driving Simulator

Drive

170'lerin aksiyon filmlerinden esinlenerek geliştirilen bu sonsuz sürüş oyununda klasik arabalarla dolu oyun dünyasında kusursuz bir şekilde hız tutkunuzu yaşayabilirsiniz. Oyunda birbirinden farklı ortamlarda yer alacaksınız. Bu alanlarda eşsiz stratejinizi kullanarak rakiplerinizin hakkından gelmeye yönelik hamleler yapın. Issız kasabalarda drift ata ata ilerlerken arabalardan, binalardan ve polislerden kaçacaksınız. Muhteşem seslendirme ve harika görseller sayesinde kendinizi aksiyonun tam ortasında hissedeceksiniz

Savaş Pilotu Simülatörü 3B

Android platformunun en iyi uçuş oyunlarından biri olan Savaş Pilotu Simülatörü 3B oyununda, stratejik hamleler kullanarak eşsiz bir uçuş deneyimi yaşayacaksınız. İçinizdeki çılgın çocuğu serbest bırakın, bir pilot olun ve göklerin hakimiyetini elinize alın. Son derece gerçekçi 3B grafikler ve süper animasyonlarla dolu bu heyecan verici bu oyunda kendinizi geliştirerek ilerleme kat etmeye odaklanın. Eğlenceli ve zorlu görevlerle dolu güzel senaryolar sürükleyici uçuş maceranızı başlatır. Serbest uçuş modunda tonlarca sürprize sahip devasa bir açık haritayı keşfedin. Sürükleyici senaryolar: acil durumlar, kurtarma görevleri, zorlu inişler, yangınlar, yarışlar ve daha fazlası için hazır olun. Oyunda vakit geçirmek için internet bağlantınızın olmasına gerek yoktur. 

 

Dr. Driving 2

Dr. Driving, tüm zamanların en iyi mobil sürüş oyununun devamıyla geri döndü. Gelişmiş düzeyde oyun özellikleri, birbirinden farklı oyun sahneleri ve heyecan verici oyun dünyası ile dikkatleri üzerine toplayan bu heyecan verici yarış oyununda hız tutkunuzu yaşarken kontrolü ele almaya çalışacaksınız. Dr. Driving 2 süper çarpıcı grafikleri, zorlu çok aşamalı seviyeleri ve gerçek zamanlı online çoklu oyuncu özellikleriyle yeni bir sürüş oyunu dönemini başlatıyor.

Ultimate Car Driving Simulator

2020 en iyi araba sürüş simülatörü oyunu en gerçekçi sürüş fiziği, sınırsız özelleştirme, büyük açık dünya, bağımlılık yapıcı oyun ve sonsuz eğlence ile geliyor. Gerçekçi sürüş fiziğine sahip olan ve oyuncuların heyecan verici anlar yaşamsını sağlayan Ultimate Car Driving Simulator oyununda kazanmanız gereken ödülleri kazanarak oyunda hızla ilerleme kat etmeye çalışacaksınız. Ultimate Car Driving Simulator, gelişmiş araba sürüş fiziği motoruyla mobil cihazlarda en iyi araba sürüş simülatörünü oluşturmak için gerçekçilik ve eğlenceli sürüş fiziğini birleştirir. En iyi araba sürüş simülatörü en iyi sürüş fiziği ile birlikte gelir. Yarış arabalarından arazi SUV'larına kadar her türlü aracın kendi fiziği var. Oyunda yer alan ögelerin her birini kullanarak kendi arabanızı tasarlayabilirsiniz. Kazanmanız gereken ödüllere odaklanın, yeni ögelerin kilidini açın ve aksiyonun her anını hissedin. Sayısız vinilden araba parçalarına, bu oyunla kendi rüya otomobilinizi yaratabilirsiniz. Hayal gücünüz tek sınırınız. Aşırı özelleştirme sizi bekliyor.

 

 





PAYLAŞ