Araba Yarışı Oyunu Pocket Racing 2 (Video) - Haberler - indir.com

Araba Yarışı Oyunu Pocket Racing 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlar için hazırlanmış oldukça sürükleyici bir araba yarışı oyunu olan Pocket Racing 2'de, birbirinden zorlu parkurlarda arabanızın hız limitlerini zorlayarak rakipleriniz karşısında şampiyon olmak için mücadele edeceksiniz.

Japonya, İngiltere ve İtalya'da bulunan birbirinden zorlu 8 farklı parkurda seçeceğiniz yarış arabasıyla, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı yarışlara katılabileceğiniz Pocket Racing 2 oyununda, şampiyonluğu kazanmak için bütün sürüş yeteneklerinizi kullanacak ve başarılı olmak için keskin virajlardan ustaca dönerek hızınızın kesilmesine sebep olacak hatalardan kaçınmanız gerekecek.

Pocket Racing 2

Süper Car ve Grand Prix gibi 4 farklı oyun modunun yer aldığı yapımda ayrıca üç farklı kategori altındaki arabalardan dilediğinizi seçebilir, oyunda elde ettiğiniz puanlarla arabanızı özelleştirerek daha güçlü bir hale getirebilir ve kazandığınız şampiyonlukları tüm dünyaya adınızı duyurmak için skor tablosuna yazdırabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPad ve iPhone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Pocket Racing 2 oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Pocket Racing 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ