Apple'ın CEO'sundan 1 Trilyon Dolar Değerindeki Piyasa Değeri İçin Teşekkür Mesajı - Haberler - indir.com

Apple'ın CEO'sundan 1 Trilyon Dolar Değerindeki Piyasa Değeri İçin Teşekkür Mesajı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-03 11:16:10
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünya tarihinde ilk 1 Trilyon dolar piyasa değerine ulaşan Apple, geçtiğimiz günlerde borsa değerinde düşüşten haberlerimize konu olmuştu. Fakat tekrar yükselişe geçen şirket dünya tarihinde ilk 1 trilyon dolar piyasa değerine sahip şirket oldu. Tim Cook, bu gelişme dolayısıyla Apple çalışanlarına teşekkür etti. Şirket dünyanın en önde gelen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Apple firması bu barajı aşabilmek için çok ciddi araştırmalar ve çalışmalar yürüttü. 

1 Trilyonluk barajı geçen Apple dünya tarihine geçti

Apple firmasının bu başarısının ardında ise kar odaklılığı ve dijital hizmetlerin yükselişi yer alıyor. Apple'ın unutulmaz CEO'ları arasında yer alan Tim Cook, Apple çalışanlarına e-posta yolladı. Bu finansal değerlerin Apple firmasının yenilikçi ısrarından dolayı olduğunu belirten Tim Cook, en büyük sınırları zorlama hedefi olduğundan çalışanlarına sık sık gelecek vurgusu yapıyor.

Analistlere göre 900 milyar dolara adım atacak olan Amazon, Apple'dan önce 1 trilyona ulaşacağını söylüyorlardı. Fakat Apple tarihteki ilk 1 milyar dolarlık şirket oldu. İşte Tim Cook'un mesajı:

"Takım,

Bugün, Apple önemli bir kilometre taşını geçti. Hisse senetlerimiz  207,39 dolardan kapanış yaptı. Apple, şu an 1 trilyon dolardan fazla değere sahip. Bu başarıyla gurur duymak için çok sebebimiz olsa da, başarımızın en önemli ölçütü olamaz. Finansal getiriler, Apple'ın yenilikçiliğinin bir sonucudur, bu bakış açısı ürünlerimizi ve müşterilerimizi ilk sırada tutar ve her zaman değerlerimize sadık kalmamızı sağlar.

Apple'ı harika yapan şey, sizin yani ekibimizin; başarımızın sırrı olan sıkı çalışmalarınız, özveriniz ve tutkunuzdur. Yaptığınız şeyden çok etkilendim ve sizlerle ömür boyu çalışmak bir ayrıcalıktır. Geç saatlere kadar çalıştığınız ve ekstra mesaileri yaptığınız için, daha azıyla yetinerek işinizi mükemmel kıldığınız için, size kalbimin en orta yerinden teşekkürlerimi sunuyorum. 

Müşterilerimize, tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza, Apple geliştirici topluluğumuza, iş arkadaşlarımıza ve bu şirkette bize gelen herkese teşekkür etmek için elimizden geleni yapalım.

Steve, insan yaratıcılığının gücünün en büyük zorlukları bile çözebileceği inancına sahip olarak Apple'ı kurdu. Dünyayı değiştirebileceklerini düşünecek kadar çılgın olan insanlar bunu yaptılar. Bugünün dünyasında, görevimiz her zamankinden daha önemlidir. Ürünlerimiz sadece sürprizler sunmak ve keyif yaratmakla kalmaz, tüm dünyadaki insanları hayatlarını ve başkalarının hayatlarını zenginleştirir ve güçlendirir.

Steve'in her zaman böyle anlarda dediği gibi, hepimiz Apple’ın parlak geleceğini, birlikte yapacağımız büyük işleri dört gözle beklemeliyiz.

Tim"

 





PAYLAŞ