Apple Store karanlık mod desteğine kavuştu - Haberler - indir.com

Apple Store karanlık mod desteğine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, karanlık mod özelliğini her bir uygulamasına yaymaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere karanlık mod özelliğini son yılların en popüler özellikleri arasında yer alıyor. Çıktığı günden beri kullanıcılar karanlık mod özelliğini yaygınlıkla kullanıyor. Şirket son olarak iPhone ve iPad için Apple Store uygulamasına karanlık mod desteğini getirdi. Artık neredeyse, uygulamalarda aranan en önemli özellik haline gelen karanlık mod, teknoloji şirketleri tarafından da önem verilen bir konu haline geldi. Bu şirketlerden biri olan Apple'da uygulama ekosisteminde bu özelliği yaymak adına çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyor. 

Apple karanlık modu yayıyor

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple son olarak iOS için Apple Store uygulamasının karanlık mod desteği sunan versiyonunu yayınladı. Bu güncelleme ile beraber, şirketin geçtiğimiz ay içerisinde Apple Destek uygulamasına getirdiği karanlık mod seçeneğinin ardından geldi. Yani şöyle ki Apple Store platformunun arayüzü, gerçek siyah ve koyu gri tasarımın bir karışımı olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Karanlık Mod seçeneğinin iPhone veya iPad'inizin sistem ayarına bağlı kaldığını ve tercihlerinize göre otomatik olarak değiştiğinin de altını çizmek gerekiyor.

Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?Apple Store'dan Para İadesi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Apple Store uygulamasına gelen bu güncelleme, karanlık mod desteği dışında çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de kapsıyor. Yapılan değişiklikler ile beraber karanlık mod özelliğinden de faydalanmak için son güncellemeyi yüklediğinizden emin olmalısınız. Güncelleme ile beraber yapılan değişiklikleri kullanabilir ve hata gidermeleri sayesinde uygulamanızı çok daha profesyonel bir şekilde kullanabilirsiniz. 

 


Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır?Apple Store'da Para İadesi İşlemleri Nasıl Yapılır?
Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?
Apple Store açılış tarihi için resmi açıklamaApple Store açılış tarihi için resmi açıklama

PAYLAŞ