Apple şarj sorunu olan Apple Watch'ları onarım kampanyası başlattı - Haberler - indir.com

Apple şarj sorunu olan Apple Watch'ları onarım kampanyası başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’ın sahip olduğu akıllı saat modelleri olan Apple Watch Series 5 ve Watch SE hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Apple’ın bu hafta başında Apple Watch Series 5 ve Watch SE cihazları için watchOS 7.3.1 güncellemesini paylaşmıştı. Güncelleme ile beraber akıllı saatlerinde güç rezervi modunda takılmasını ortadan kaldırıyor. Söz konusu bu mod ile beraber Apple Watch ile iPhone’lar arasındaki bağlantıyı kapatıyor. Kullanıcılar bu modda iken, saatlerdeki çeşitli özellikleri kullanamıyor. Güncelleme sorunu ortadan kaldırıyor olsa da, hala belli bir kitle güncellemeyi yüklemesine rağmen problemlerinindevam ettiğini belirtiyor.

Apple ise bu durumu fark ederek, soruna sahip olan kullanıcıların Apple Watch cihazlarını ücretsiz olarak değiştirebileceklerini belirtiyor. Apple’ın akıllı saat modellerini ücretsiz olarak onarıma uygun olup olmadığını anlamak için ise inceleneceğini belirtiyor. Apple Watch cihazınızın eğer şarj olmuyor ise ücretsiz onarım ayarlamak için Appl Destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Uygun günlerde ise kargo yolu ile onarım yapılacağı belirtiliyor.

Apple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyorApple Watch kullanıcı sayısı rekora koşuyor

Apple Watch için onarım programı başlatıldı

Apple’ın diğer yandan eski saat modelleri ile alakalı güncellemeleri paylaştığı ve diğer yandan ise yeni saat modelini satışa sunmaya hazırlandığı ifade eiliyor. Eylül ayında gelmesi beklenen yeni Apple Watch Series 7 ailesinin iddialı özelliklere sahip olması bekleniyor. Söz konusu bu yeni modelde microLED ekranın yer alacağı ifade ediliyor. Daha hızlı bir işlemciye sahip olacak olan saatin, uygulamaları çok daha hızlı açacağı belirtiliyor. Saatteki pil ömrünün ise iyileştirilmesi gerektiği bekleniyor.

 


Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyorSamsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyor

PAYLAŞ