Apple One kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Apple One kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-02 20:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Apple Event kapsamında; iPhone 12 ailesi ve HomePod mini ile birlikte yeni bir servis de tanıtılmıştı. Bu tanıtılan serviste, Apple tüm abonelik hizmetlerini tek çatı altında toplayacağını açıklamıştı. Bu şekilde duyurulan Apple One fiyatı da bazı ülkelerde kullanıma sunulmasıyla birlikte belli oldu. 

Apple One bazı ülkelerde kullanıma açıldı ve fiyatlar da belli oldu

Bugünlerde çoğu kullanıcı abonelik servislerinin sayısından şikayet ediyor. Bu şikayete de firmalar tarafından nihayet karşılık gelmeye başladı. Apple, geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcılarının karşısına yeni bir teklif ile çıktı. Bu teklif kapsamında şirketin, en çok kullanılan iCloud, Arcade, TV+ ve Apple Music uygulamalarını tek çatı altında toplayacağı servis bazı ülkelerde kullanıma açıldı.

Apple A15 Bionic hakkında ilk detaylarApple A15 Bionic hakkında ilk detaylar

Apple One fiyatı da böylece kesin olarak belli olmuş oldu. Şirket bu servis ile kullanıcılarına üç farklı ödeme opsiyonu sunuyor. Bu ödeme opsiyonları; aylık 14,95 dolar ücretli bireysel, aylık 19,95 dolar aile ve aylık 29,95 dolar fiyatıyla Premier hesabı oldu. Bu opsiyonların birbirinden farkı ilk olarak kullanıcı sayısı oluyor. Bireysel hesap adından da anlaşıldığı gibi tek kişi tarafından kullanılabiliyor, aile ve Premier hesap ise 5 farklı kişi tarafından kullanılabiliyor.

Ayrıca iCloud’dabireysel hesapta 50 GBaile hesabında 200 GBPremier hesapta ise 500 GB depolama alanına sahip olunacak. Premier hesabın diğer abonelik çeşitlerine göre bir diğer ayrıcalığı ise Fitness+ ve Apple News oluyor.

ABDAvusturalyaİngiltere ve Kanada‘da satışa açılan bu servisin ne zaman Türkiye’ye geleceği ise hala belirsizliğini koruyor. Ayrıca Apple One bireysel ve aile paketleri 100’den fazla ülkede kullanıma sunuldu.



PAYLAŞ