Apple Netflix'e rakip sistemini Mart gibi tanıtacak - Haberler - indir.com

Apple Netflix'e rakip sistemini Mart gibi tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 16:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Tüm dünyada Netflix’in yakaladığı başarı pek çok firma için de önemli bir örnek teşkil ediyor. Şimdi ise Netflix’e karşı yeni hamle Apple’dan geliyor. İşte detaylar.

Apple'dan Çalıntı Cihaz Sorgulama Servisi: Etkinleştirme Kilidi 

AirPods kulaklıklar dönemine göre Apple'ın en çok satan 2. ürünü olduAirPods kulaklıklar dönemine göre Apple'ın en çok satan 2. ürünü oldu

Apple tarafından 25 Mart tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlikte, video abonelik servisi ile ilgili yeni girişime yer verilecek. Netflix’e rakip olarak görülen yeni sistem için bugüne kadar çok fazla detay paylaşılmazken, bu hafta itibari ile gelen bilgiler, yeni servisin 25 Mart’ta tanıtılacağı yönünde.

Yeni servis için tanıtımda yıldızlar geçidi

Yeni servisi ile gövde gösterisi yapmak isteyen Apple, tanıtımda adeta yıldızlar geçidi yaşatacak. Zira gelen bilgilere göre etkinlikte Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner ve JJ Abrams gibi önemli, tanınmış isimler yer alacak.

Apple’ın yeni servisinde neler olacak?

Yeni serviste Netflix ve benzer sistemlerde olduğu gibi ücretli üyelik sunacak Apple, yine diğer sistemlerde olduğu gibi özgün yapımlara yer verecek. Dizi ve film şeklinde sunulacak içerikler Apple’ın diğer servisleri ile uyumlu olduğu gibi online içeriklerin daha popüler olmasına da katkı sağlanacak. Üstelik yeni servis ile birlikte Apple kendi gelir kalemlerine bir yenisini daha eklemeyi başaracak

Yeni sistemin özellikleri ile ilgili detaylarda ise iPhone başta olmak üzere iPod ve iPad desteğinin sunulacağı konuşuluyor. TV uygulamasının da geliştirilmesi gündemde.

Mart mı, Nisan mı?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken dün Reuters tarafından geçilen yeni bir haberde ise etkinliğin Nisan ayına kaydırılabileceği konuşuldu. Bu durum büyük bir belirsizlik yaratırken iki ay içerisinde iki farklı etkinliğin de gerçekleştirilebileceği konuşuluyor. Bu bakımdan Apple cephesinden gelen açıklamalara kadar bu konudaki belirsizliğin devam etmesi bekleniyor. 

Apple'ın iPad ve Mac tanıtımında duyurmadığı 5 Şey


İlgili uygulamalar
Apple, Dokunmatik ve Yüz Tanıma Özellikli Macbook'ları Test EdiyorApple, Dokunmatik ve Yüz Tanıma Özellikli Macbook'ları Test Ediyor

PAYLAŞ